L.o.l. Omg Dolls

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituslausekkeet Nämä toimituslausekkeet ovat voimassa 5. Näytä kaikki L. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. L tuotteet. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes.

L.O.L. Surprise OMG Travel Doll nukke

Verkkokaupan maksutavat:. Lisää ostoskoriin. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Heti varastosta yli 20 kpl. Toimitamme sattumanvaraisen mallin varastotilanteen mukaan.

l.o.l. omg dolls

Tuotekuvaus Lol surprise Omg Fashion Dolls S4 Style 2

Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Kategoriat ja tuotemerkit. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

i3 8100k

L.O.L. Surprise OMG Travel Doll Fly Curl | Leluliike Casagrande

Siirrä toivelistalle. Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Leluliike Casagrande Oy Linnankatu L.o.l. omg dolls 02 info casagrande. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla.

Lol surprise Omg Fashion Dolls S4 Style 2 Monivärinen | Kidinn

Leluliike Casagrande Oy Linnankatu Turku 02 info casagrande. Toimitusehdot Nämä toimituslausekkeet ovat voimassa 5. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette OLE nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Luo uusi toivelista Sulje. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.