Lego City Helicopter Fire

Vaatii vain perusrakennustaidot. Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 65, viikottain huutokaupattavasta kohteestamme. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Lelupikkuhahmojen lukumäärä. Halvin: Karkkainen.

LEGO City 7238 Fire Helicopter

Vaatii kokoamisen. Verkkokaupan maksutavat:. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Viihde ja elektroniikka. Instax Mini Film.

lego city helicopter fire

Tuotetiedot

Selkeillä rakennusohjeilla jopa aloitteleva LEGO® rakentaja voi sukeltaa suoraan mukaansatempaavaan ja omatoimiseen rakenna ja leiki -kokemukseen. Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 65, viikottain huutokaupattavasta kohteestamme. Se on täydellinen lelusetti palokunnan hienoista ajoneuvoista pitäville lapsille ja LEGO® City Adventures tv-sarjan faneille. Päivitetty Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle.

google home volumio

Lego City Palokunnan pelastushelikopteri, hinta 24 €

Hobby Hall. Dräger Alcotestalkometri. Päivitetty Tallenna suosikkeihin. Toimitusaika 1 päivä. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Katsotuimmat Legot ja muut rakennussarjat alk.

Lego city eri verkkokaupoista

Ei sovellettavia varoituksia, Ei alle kuukauden ikäisille lapsille. Pakkauksen syvyys. Palautetta sivustosta. Toimitusaika 2 päivää. Näytä lisää.