Lego Dimension Xbox 360

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Katso kaikki kuvat Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Mukana on myös DC Comicsin hahmoja, eri hahmojen kulkuneuvoja ja vempeleitä voi yhdistellä aivan uudella tavalla. Jokainen taso sijoittuu erilaiseen Lego-maailmaan. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto.

Lego Dimensions Starter Pack, Xbox 360 -peli hintaan 20.5 €

OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija. Luovuutta käyttämällä siinä muodostuu aivan uudenlainen rakentamis- ja pelikokemus kaiken ikäisille pelaajille. Tilaa ilmoitus kun hinta laskee OIen lukenut ja hyväksynyt Ehdot. Viimeksi katsomasi tuotteet. Saatavuus epävarmaa. Jokainen taso sijoittuu erilaiseen Lego-maailmaan. Hinta 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars.

lego dimension xbox 360

Hinta- ja tuotetiedot

Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Koti ja perhe. Microsoft Xbox -pelit. Mukana on myös DC Comicsin hahmoja, eri hahmojen kulkuneuvoja ja vempeleitä voi yhdistellä aivan uudella tavalla.

flower vaasi

Lego Dimensions Starter Pack Xbox -peli, hinta 45 €

Välillä vastaan tulee myös hieman hankalampia haasteita, joissa täytyy sekä ohjata hahmoja pelin sisällä että vaihdella Lego-hahmojen paikkoja portaalilla. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Hintakehitys Korkein hinta. Löydä edullisimmat hinnat. Write Your Own Review. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta.

LEGO Dimensions Starter Pack PS3 netistä edullisesti | Verkkokauppa

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Anna luovuutesi ohjata rakennus- ja pelikokemustasi. Kussakin juonitehtävässä ratkotaan pulmia ja edetään tasoloikkapelien tapaan. Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä OLE mukana Hintaseuranta. Toimitusaika 8 päivää. Tilaa ilmoitus kun hinta laskee OIen lukenut ja hyväksynyt Ehdot.