Lego Palikat Pyörillä

Sarjaan sisältyy omakotitalo, majakka, iglu, linna, pikkumökki ja tuulimylly. Lego palikat pyörillä sisältää paljon erilaisia osia, sateenkaaren väreissä. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Auttaa lapsia kehittämään fyysisiä ja luovia taitoja. Mukana on 9 hauskaa pyörillä kulkevaa rakennusideaa apinasta banaaniskeittilaudalla ja pupuun pyörätuolissa. Sinulla on seuraava t voimassa oleminen t alennuskoodi t. Lekolarin yleiset toimituslausekkeet eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme.

LEGO Classic 11014 – Palikat ja pyörät

Todennettu Jotta tarran voi siirtää, kannattaa tarran kiinnityskohtaan levittää hieman lasinpuhdistusainetta. Asiakaspalvelu Our stores. Ostoskorisi on tyhjä. Yli palveltua asiakasta. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Tarkista myymäläsaatavuus.

lego palikat pyörillä

Muutkin ostivat

Toiminnalliset evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimii oikein. Ikäsuositus: vuotiaille. Muistathan hyödyntää klubietusi! Imeväisikäiset, kaverit ja perheet voivat kokoontua palkitsevan rakennus- ja leikkikokemuksen äärelle. Toimitusajat vaihtelevat alueittain 2—3 arkipäivän välillä ja jakelu toteutetaan 9—21 välillä. Vastaanota ilmoituksia. Olemme avoinna ma—pe klo 11—

k5 full control premium plus

LEGO Classic Classic – Palikat ja pyörät – Lego | ellos

LEGO Classic luovat hirviöt. Tilaa saatavuusilmoitus. Yksityiskohdat Tuotetunnus: Todennettu Lego-lelujen muovin värinmuutokset johtuvat yleensä pitkäaikaisesta altistumisesta auringonvalolle tai tupakansavulle. Oletko tyytyväinen tähän Lego-tuotteeseen? Pakkauksessa on 9 hauskaa pyörillä kulkevaa rakennusideaa sekä paljon lisäpalikoita ja osia, ja lego palikat pyörillä tarjoaa tuntikausia luovaa tekemistä pojille, tytöille, ystäville ja perheelle. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.

LEGO Classic Palikat pyörillä

Sarjassa on runsas valikoima eri värisiä ja kokoisia pyöriä ja renkaita sekä peruspalikoita, muotoja ja silmiä. Voit tehdä useita tilauksia, mutta saat vain yhden laskun kuukaudessa. Laitetaan Legojen pyörät pyörimään. Todennettu Lego neuvoo puhdistamaan palikat käsin vedellä enintään 40 °C ja miedolla pesuaineella. Luo kaikenlaisia ajoneuvoja aina pyörätuolista hevosen vetämiin kärryihin tämän erityisen LEGO® Classic -setin avulla, jossa on runsas valikoima eri värisiä ja kokoisia pyöriä ja renkaita.