Lego Star Wars Aliens

Aikuinen wookiee oli pitkä, yli kaksi lego star wars aliens korkea, ja niiden nahkaa suojeli ”univormu”, keskipituuden tiuhan karvakerroksen päällyste, joka vaihteli väriltään ruskean eri sävyillä. Czerka Corporation ”löysi” Kashyyykin aikoja myöhemmin ja orjuutti kansalliset wookieet. Galaktisen Imperiumin noustua valtaan jedejä vainottiin Tasavallan vihollisina. Trandoshaanit kuitenkin inhosivat wookieenaapureitaan; kun jotkut heistä liittoutuivat Kauppaliittoon Alaris Primen kolonisaatiossa, he yrittivät jopa murhata Yaruan vuonna 32 BBY. Wookieeiden eräs tunnettu ruokalaji on keksimäinen Wookiee-ookiee. Shyriiwook oli kieli — kielitiede, joka oli ihmiselle vaikea kuunnella tai ymmärtää, mutta yksi wookiee, Ralrracheen puhui kieltä tavalla, jonka avulla ei-wookieen tai ihmisen, joka tunsi jotenkin Shyriiwookin, oli helpompi ymmärtää sitä.

Please wait while your request is being verified…

Wookieeita ja Tasavallan suurarmeijan joukkoja valmistautumassa Kashyyykin taisteluun. Play Sound. Czerka Corporation ”löysi” Kashyyykin aikoja myöhemmin ja orjuutti kansalliset wookieet. C-3PO : ” Mutta herra, miksi kukaan ei pidä droidia vaarallisena suutettavana. Register Don’t have an account?

lego star wars aliens

Rwookit , muita. Kuitenkin senkaltaista syntymää pidettiin yleensä pahana enteenä, sillä valkoiset hiukset eivät sekoittuneet kansan keskuudessa metsän viheristön kanssa. Aikuinen wookiee oli pitkä, yli kaksi metriä korkea, ja niiden nahkaa suojeli ”univormu”, keskipituuden tiuhan karvakerroksen päällyste, joka vaihteli väriltään ruskean eri sävyillä. Czerka Corporation ”löysi” Kashyyykin aikoja myöhemmin ja orjuutti kansalliset wookieet. Nagait myös yrittivät orjuuttaa wookieeita, vaikka heidät torjuttiin Uuden tasavallan toimesta. Kloonisotilaat Imperiumin nousun jälkeen ottivat haltuunsa Kashyyykin ja asettivat sen uuden keisarin tiukkojen lakien alle. Yuuzhan vongien sodan aikana wookieet jatkaisivat yhtä Uuden tasavallan palvelemista, sekä sen seuraajahallitusta, Galaktista liittoa.

canon pro 100s

One moment, please

Wookieeilla oli kuitenkin puutteellinen äänirakenne lego star wars aliens muiden, paitsi oman kielensä puhumiseen. Luokat : Artikkelit laajennuksen tarpeessa Jawat Lajit. Senaatin halli Yhteisöasiat Ylläpidolle suunnatut asiat. Wookieeiden uskotaan olleen alunperin kotoisin Kashyyykin planeetalta, joka on osa Kashyyykin aurinkokuntaavaikka osa heidän tarinoistaan kertoikin toisin. Register Don’t have an account? Sen kamaraa muotoilivat rakatat agrikulttuurillisista syistä, mutta imperiumin romahtaminen jätti laitteet käyttämättömiksi johtaen epänormaalin suureen lehdistöön.

Wookieet | Jedipedia | Fandom

Jedipedia Explore. Vasta prinssi Rikummeen kuoltua Separatisti droidien käsissä, wookieeiden kuningas Grakchawwaa johti kansansa sotaan Tasavallan puolelle. Heidän eläimellisen esiintymisensä takana oli suuri älykkyys ja edistyneen teknologian tuntemus, mukaanlukien hyperavaruusmatkailun. Wookieet olivat usein lyhytluonteisia. Kun Chewbacca sattui valittamaan liikkeestä dejarik -pelissä, jonka R2-D2 teki heidän matkallaan Alderaanille , Han Solo varoitti C-3POta , ettei OLE hyvä idea suututtaa wookieeta—koska suuttunut wookiee saattoi jopa kiskaista joltakin käsivarren irti lihoineen ja luineen vaikka Han ja Chewbacca saattoivat vain kiusata droidia. Näytä wikiteksti. Galaktisen Tasavallan perustamista edeltävällä aikakaudella, Kashyyyk oli Äärettömän imperiumin jäsenmaailma.