Lenovo Moto X4

Tuoreimmat uutiskatsaukset Nothing Phone 1 esillä ensimmäistä kertaa livenä — läpinäkyvän takaosan viimeistelee lenovo moto x4 LED-nauhat. SuomiMobiili suosittelee Motorola Moto X4 -puhelinta. Isomman tila riittää jo reilulle setille sovelluksia, kuvia ja videoita. Jatka ostoksia. Vedenkestävyys on loistava ominaisuus varsinkin sateisessa Suomessa, sillä Moto X4 ei ota nokkiinsa jos sitä käyttää sateessa. Google us. Alla on muutamia kuvia, jotka on taltioitu Moto X4:n pääkameralla.

Testissä Motorola Moto X4 – vesitiivis puhelin alle 300 eurolla

Edut sisältyvät hintaan. Moto X4 on pakattu tyylikkäästi sinertävään pahvista valmistettuun laatikkoon, josta käy ulkopäin ilmi mikä puhelin on kyseessä. Alle euron hintaluokassa Moto X4:ssä on hyvä näyttö, sillä se toistaa värit erinomaisesti ja katselukulmat ovat hyvät. Tällä kertaa testattavaksi päätyi ehkä mielenkiintoisin uutuuspuhelin, eli Lenovo moto x4 Moto X4. Itse annan vedenkestävyydestä ison plussan puhelimelle.

lenovo moto x4

Moto X4 – Tehoa ja tyyliä

Tilaa SuomiMobiilin uutiskirje! Videoissa on värit kohdallaan varsinkin hyvässä valaistuksessa. Yliviivatut hinnat ovat joko valmistajan suositushintoja uudelle tuotteelle, tai keskiarvo muiden myyjien hinnoista. Eero Salminen. Etukameran kaverina on myös lukuisista muista Motorolan puhelimista tuttu pehmeä salama, joka auttaa kuvien ottamista hämärissä tiloissa. Usein kysytyt kysymykset. Puolessa tunnissa mukana tuleva laturi ei aivan lataa laitetta 50 prosentin varaukseen, joten pikalataus ei OLE nopeimmasta päästä.

deathadder v2 pro hinta

Motorola Moto X4 – Testinurkka

Loistava Myyty. Moto X4:n kohdalla on siis tyytyminen jo hieman vanhahtavaan näyttöön, joka ainakin allekirjoittaneen mielestä tuntuu hieman oudolta käyttää lukuisien kuvasuhteen puhelimien jälkeen. Yritysten OmaElisa. Viimeisimmän päivityksen myöstä laitteen Android-tietoturvakorjauksen taso on 1. Moto X4:n oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä käynnistyspainike, kun taasen vasen reuna on jätetty kokonaan tyhjäksi. Kaksoiskameran päätarkoitus lenovo moto x4 LG:n puhelimien tapaan siitä, että kuvausaluetta on mahdollista laajentaa toisen kameran avulla. Tuote on poistunut valikoimastamme.

Motorola Moto x4 32 Gb – Musta – Lukitsematon | Back Market

Moto X4 rakentuu 5,2 tuuman näytön ympärille, jonka tarkkuus on Full HD -tasoa x pikseliä. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Muut yrityspalvelut. Nykypäivänä lähes jokaisessa älypuhelimessa on kaksoiskamera ja nyt myös Moto X4:stä se löytyy. Motorola Moto X4 on mielestäni vaikuttava puhelin, vaikka jo niin sanotusti hieman vanhanaikainen. Lisää aiheesta: Android.