Lenovo Pro14

Wrong Input. Säästä aikaa lenovo pro14 vaivaa tekoälyn ohjaamilla älykkäillä ominaisuuksilla. Takaisin sivun alkuun. Aktivoi takuu lisäämällä tilaukselle tuotekoodi Ja kun tarvitset akkutehoa, pikalatauksella saat nopeasti virtaa.

Lenovo IdeaPad 5 Pro 14″ -kannettava, Win 10 64-bit (82L70005MX)

Näyttävä lenovo pro14 kätkee sisälleen mm. Joillakin markkinoilla voit myös keskustella lenovo pro14 Alexan kanssa, joka tuo nyt käyttöön parannetun käyttöliittymän ja laajennettuja toimintoja. Rakenna omasi 0. Tyylikäs ja ammattitasoinen Korkealaatuisesta alumiinista tehdyn Yoga Slim 7i Pron värivaihtoehdot ovat perinteinen savenharmaa ja vaalea hopea. Limited quantities are available. Läsnäoloanturit pitävät työsi turvassa kirjaamalla sinut ulos, kun poistut kannettavasi luota, ja antamalla tietosuojahälytyksen, jos joku kurkkii olkasi yli.

lenovo pro14

Tuote-esittelyjärjestelmä

Käytimme alan pienimpiä tuuletinlapoja varmistaaksemme, että jäähdytysmekanismimme ovat sekä kevyitä että tehokkaita. Avaa vain kannettavan kansi ja kirjaudu hetkessä sisään kasvoillasi. Vertailu Vertailu. Universal Serial Bus-A 3. Nopeuta kaikkia tehtäviäsi. Läsnäoloanturit antavat tietosuojahälytyksen, jos joku kurkkii olkasi yli, ja kirjaavat sinut automaattisesti ulos, kun lähdet, jotta työsi pysyy yksityisenä. Takaisin sivun alkuun.

live color xxl

Yoga Slim 7 Pro (AMD) -kannettava | Tyylikäs ja huippuohut 14 tuuman kannettava | Lenovo Suomi

Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Joillakin markkinoilla voit myös keskustella puheavustaja Alexan kanssa, joka tuo nyt käyttöön parannetun käyttöliittymän ja lenovo pro14 toimintoja. Lenovo pro14 mallit Lisää toivomusluetteloon. Näyttötyyppi 14″ 2. Näyttävä kuva – Upea 2,2K resoluutioinen IPS-paneeli toistaa sRGB-väriavaruuden sataprosenttisesti ja tarjoaa nitin kirkkauden, joten kuvat ja video näyttävät värikylläisiltä ja tarkoilta. Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille.

Lenovo IdeaPad 5 Pro 14″ 82LMX | Telia

Joustavat maksutavat. Tyylikäs ja huippuohut 14″ kannettava on täynnä tehoa. Lisää ostoskoriin. Valitettavasti ”Yoga Slim 7i Pro 14″ Intel ” ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:. Vain kuluttaja-asiakkaille. Takaisin sivun alkuun.