Lenovo Thinkpad T490s

Tehostetut tietoturva- ja yksityisyysominaisuudet takaavat, että työsi ja tietosi pysyvät vain sinulla itselläsi. Tottelee käskystä Cortana Premiumin avulla voit antaa puhekomentoja Ts:lle jopa toiselta puolelta huonetta. Tyhjennä hakukenttä Hae. Suomi Ohjeita. Kannettava tietokone työpäiviä, työiltoja ja viikonloppuja varten. Svenska Ohjeita. Näytä kaikki.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Apple konfiguraattori. Tuotekoodi 20NXS2V Sano, mitä mielessäsi on, ja paranna samalla tuottavuuttasi. Testattu taisteluja varten, rakennettu kestämään elämää Kuten kaikki Lenovo thinkpad t490s, myös Ts testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Kensington-lukkopaikka Akunkesto jopa 20 tuntia Lujarakenteinen mutta kevyt runko Kolmen vuoden on-site takuu Lenovo ThinkPad Ts on ketterä ja vahva yrityskannettava täynnä tehoa ja lujaa kestävyyttä. Kannettava tietokone.

lenovo thinkpad t490s

Tuotekuvaus Lenovo ThinkPad T490S 14´´ i7-8565U/8GB/512GB SSD Laptop

Niinpä voit ladata akun tunnin lounastauon tai lentojen vaihdon aikana siten, että se kestää jopa melkein 16 tuntia. Tekniset tiedot. Kaikkien verkkokameravaihtoehtoihin kuuluu kameran fyysinen ThinkShutter-suojus, jonka voi liu’uttaa auki kameran käyttöä varten ja sulkea sitten, kun kameraa ei enää käytetä. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Yleinen kuvaaminen. Katso yhteensopivat tarvikkeet.

32 tuumainen tv

Ilmoitusta ei löytynyt

Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. Suomi Ohjeita. Tuotekoodi 20NXS2V Cortana Premiumin avulla voit antaa puhekomentoja Ts:lle jopa toiselta puolelta huonetta. Lisäksi asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuspalvelu huolehtii puolestasi kaikista asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet.

Lenovo ThinkPad Ts (20NXMX) yrityksille | Atea eShop

Universal Serial Bus-C, sähkövirran sisääntulo 2. WQHD-näyttö tukee dramaattisen upeaa Dolby Vision ® HDR -tekniikkaa, joka tarjoaa entistä paremman kirkkauden ja kontrastin, uskomattoman todenmukaiset värit ja hienostuneet yksityiskohdat. Kannettavat tietokoneet. Edellinen Seuraava. Ominaisuudet Ominaisuudet Ihastuttava design Voit valita Ts-kannettavaan energiaa säästävän täysteräväpiirtonäytön, jonka avulla akku kestää huippupitkään, tai vaihtoehtoisesti vaikka kosketusnäytön teräväpiirtotarkkuudella. Voit lisätä kokonaisuuteen myös valinnaisen hybridi-infrapunakameran sekä biometrisen tunnistuksen mahdollistavan sormenjälkitunnistimen. Kannettavan ja tabletin tarvikkeet.