Lenovo Thinkvision P27h 10

Lopputuloksena luovutin tämän laitteen kanssa ja ostin vastaavilla ominaisuuksilla varustetun Dell näytön. Erinomainen näyttö Windows- ja Mac-koneille. Plussat korvaa telakan, vapautuu pöytätilaa muulle käytölle hyvät säädöt yhtä poikkeusta lukuunottamatta riittävät liitännät Miinukset näytön säätö alaspäin päättyy mielestäni muutaman sentin liian aikaisin. Ongelma 2: Näytön integroidun verkkokortin suorituskyky. Erinomainen näyttö ja telakka. Laitteen menut ovat vähän huonot ja niiden käytettävyys ala-arvoista, mutta onneksi niitä ei usein tarvita. Jos haluat säätää näytön kaiuttimien äänenvoimakkuutta, niin joudut tekemään kolme kokonaista napinpainallusta, ennen kuin lenovo thinkvision p27h 10 lisäämään tai vähentämään äänenvoimakkuutta.

Arvostelut

Sitten se pitkä miinus. Välillä lataus toimi hetken, mutta lopetti keskenkaiken. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Kodinsisustus Lainat. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Oheislaitteet Näytöt 25 – 30″ Tuote Kritiikit. Näytön kuva on kirkas, tarkka ja selkeä. Jos haluat säätää näytön kaiuttimien äänenvoimakkuutta, niin joudut tekemään kolme kokonaista napinpainallusta, lenovo thinkvision p27h 10 kuin pääset lisäämään tai vähentämään äänenvoimakkuutta.

lenovo thinkvision p27h 10

Tuotetiedot

Kaiuttimien äänen vaimentaminen ja palauttaminen onnistuu kyllä yhdellä ainoalla napin painalluksella. Vaikka input-menetelmäksi vaihtaisi Universal Serial Bus-C, ei kuva ala siirtymään läppäristä näytölle. Silti muiden valmistajien näytöistä takapuolelta löytyvä tatti on paljon kätevämpi. Hyvä: Lisätila verrattuna p näyttöön on jopa yllättävän suuri ja kuvanlaadusta ei OLE valittamista. Jos haluat säätää näytön kaiuttimien äänenvoimakkuutta, niin joudut tekemään kolme kokonaista napinpainallusta, ennen kuin pääset lisäämään tai vähentämään äänenvoimakkuutta.

lavazza caffe crema gustoso lidl

Lenovo P27h (27″) näyttö |

Oheislaitteet Näytöt 25 – 30″ Tuote Kritiikit. Loistava kuva. Aiemmissa kommenteissa näyttöä oli kehuttu. Myös näyttö tunnistaa, että USB-C kytketään, jos näytön on ensiksi herättnyt Displayporttiin kytketyllä koneella. Äänilähtö 8. Alin hinta.

ThinkVision P27h 27” Wide QHD IPS Type-C Monitor – Files – Lenovo Support GR

Verkkolaite 2. Jos haluat säätää näytön kaiuttimien äänenvoimakkuutta, niin joudut tekemään kolme kokonaista napinpainallusta, ennen kuin pääset lisäämään tai vähentämään äänenvoimakkuutta. Käytetyt pöytäkoneet. MHV84 M mies , 35—44v ThinkPadistä siirryin vuodenvaihteessa Mac-maailmaan MBP 13″ , jonka kanssa näyttö toimii yhtälailla erinomaisesti enkä OLE havainnut minkäänlaisia yhteensopivuusongelmia. En OLE havainnut minkäänlaista valovuotoa, lagaamista tai ghostaamista.