Lenovo Yoga S940 14

Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita. Lue lisää. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan. Voit kirjautua sisään yhdellä vilkaisulla — vaivattomasti ilman käsiä. The purchase quantity of the product has reached the upper limit.

Lenovo Yoga S940-14 81Q7000FMX

Rakenna omasi 0. Lisää liitäntöjä tarvitsevan pitää hankkia joko sovitin tai telakointiasema. Yoga S 14″. Mallit Mallit. Lenovon kannettava painaa 1,2 kiloa ja on juuri sen kokoinen, että siihen on saatu ohuilla kehyksillä varustettu 14 tuuman näyttö.

lenovo yoga s940 14

Parhaat ehdotukset

Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita. Wrong Input.

luhta iloniemi naisten softshell-takki

Lenovo Yoga S -kannettava | Premium-luokan huippuohut 13,9″ kannettava | Lenovo Suomi

Samalla kumipalat pitävät laitteen tiukasti paikoillaan. Selaimesi pitää päivittää. Glance-katseenseurantaohjelmiston ansiosta voit siirtää sisältöjä silmiäsi liikuttamalla kannettavasi näytöltä ulkoiseen näyttöön. Nauti handsfree-kirjautumisesta, tekoälyä käyttävästä ja tarpeet ennakoivasta katseenseurannasta ja paljosta muusta. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Arvostelut Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut.

Lenovo Yoga S – Testinurkka

On kätevää, että eri tilanteissa voi käyttää liitäntää, joka on lähinnä pistorasiaa. Pieni koko asettaa erilaisia rajoituksia kannettavalle. Kannettavassa onkin erittäin hyvä ääni, kun ottaa huomioon, kuinka vähän kaiuttimille on tilaa näppäimistön molemmin puolin. Jopa Selaimesi pitää päivittää. Valmis lähetettäväksi 0. Lisätietoja laitteesta saa valmistajan sivuilta.