Leveät Laskosverhot

Alehinta: alk. Eurokankaan verhoasiantuntijat auttavat suunnittelusta, ompeluun ja asennukseen. Leveät laskosverhot löytöjä laajasta verho­valikoimastamme ja päivitä kotisi ilmettä helposti! Laskosverhon kiinnitys Yleinen sääntö on, että verhoilla saa tilan näyttämään korkeammalta ja avarammalta, kun ne asennetaan reilusti ikkunan yläpuolelle. Nyt saatavana myös rullaverhot mittojen mukaan! Kuvaaminen Upea ja kauniisti laskeutuva kangaslaskosverho.

Laskosverhot

Hasta laskosverho Lina punainen Punainen leveys: 80 cm. Valikoimastamme löydät myös ompelukoneet ja sovitusnuket sekä muut ompelun apuvälineetkuten painomitat, merkintävälineet, leveät laskosverhot, ratkojat ja muut leikkurit. Laskosverho Klaudia valkoinen Valkoinen leveys: cm. Laskosverho Lina, punainen, pellavasekoite, useita kokoja, Hasta. Malli 3:ssa verhon taakse ommellaan läpinäkyvä laskosnauha joka muodostaa laskokset pehmeästi verhoon.

leveät laskosverhot

KIINNOSTUITKO? PYYDÄ TARJOUS

Laajasta kangasvalikoimastamme löydät juuret sinun kotiisi ja sinun tarpeisiisi sopivat verhokankaat. Kankaan ostajalle suorien sivuverhojen ylä- ja alakäänteiden ompelutyö nyt kaupan päälle! Eurokankaan verhoasiantuntijat auttavat suunnittelusta, ompeluun ja asennukseen. Näin verho suojaa tehokkaasti ainoastaan katseilta. Laskosverho viimeistelee huoneen sisustuksen ja alas laskettuna antaa suojaa niin katseilta kuin valoltakin. Vaihda ikkunaverhot säännöllisin väliajoin raikastaaksesi kotisi ilmettä. Tarramekanismi alumiinikiskossa, siinä narut ovat avoimemmin näkyvillä.

huawei y6 s 2020

Laskosverho Klaudia, valkoinen, useita kokoja –

Lisää koriin. Etusivu Sisustus Kodintekstiilit Verhot. Helppo ratkaisu valon säätelyyn. Listausvalinnat Väri. Cookies and Privacy. Mittausohjeet laskosverhoille löydät täältä.

Laskosverhot – Verho-opas – Eurokangas

Muut kodin tekstiilituotteet. Päivänvalo vaikuttaa mm. This website use cookies to ensure you get the best user experience on our website. Mitä korkeammalle laskosverho asennetaan, sitä ylemmäs se jää, eikä häiritse ikkunanäkymiä. Tuotteet ommellaan Suomessa ja ompelupalvelullemme on myönnetty Avainlippu-merkki.