Lexar Professional 128gb

Yksilöllinen suunnitteluapu Maksuton tehdessäsi sisustushankintoja Kattava tuotevalikoima. Aloittelijoiden tähtikaukoputket. Laowa Canon. Rescue Pro minkä voi ladata Sandisk Extreme Pro -kortin ostaja. Sonyn jatkotakuu -kampanja! Tilausseuranta Kirjaudu sisään Rekisteröidy Fotonordicin asiakkaaksi ja saat erikoistarjouksia ja muita etuja ensimmäisten joukossa!

Lexar Professional 1667X 128GB SDXC UHS-II U3 C10 V60 Memory Card – 250MB/s

Toimitus postiin tai noutopisteeseen. Copyright © Fotonordic. Asiakaspalvelu Oma tili. Polaroid Zink-ensiöpaperi. Katso tästä lisätietoja. Etsimet ja etsintarvikkeet.

lexar professional 128gb

Halvin hinta:

Hinta sisältää kaikki kulut ja vakuutuksen. Nikon DX. Lue lisää. Kuvaustasot ja -pöydät. Hyväksy pakolliset evästeet.

deeper fish

LEXAR Pro X GB SDHC UHS-II U3 (V60) R/W90 -muistikortti | Rajala Pro Shop

Lue lisää. Kortti hyödyntää UHS-I -teknologiaa Class 10 -nopeusluokkajoten kykenet tallentamaan korkealaatuisia valokuvia ja P FullHD teräväpiirtovideoita järjestelmä- tai videokamerallasi. Kahden kameran hihnat. Tiepuomit ja varret. Käytännössä nopeus riittää kaikkeen muuhun paitsi 4K raakavideon RAW tallentamiseen.

Lexar Lexar Professional GB SDXC UHS-I (x, V30 / U3) muistikortti | Muistikortit

Ostoskori 0. Taltioi korkealaatuisia valokuvia ja upeita p full-HD-, 3D-, and 4K -videoita järjestelmä- tai videokamerallasi. Laowa Sony. National Geographic. Muista minut.