Lg 49sm9000pla

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. Email address. Koko on Televisiotoiminta halkaisija, joka mitataan näytön vasemmasta alakulmasta vasempaan yläkulmaan. Nano-väri tuottaa lg 49sm9000pla visuaalisen kokemuksen NanoCell-teknologialla, joka parantaa värien puhtautta käyttämällä noin 1 nm:n nanopartikkeleita. Voiko eri merkkiset bluetooth laitteet yhdistää toisiinsa?

LG NanoCell TV- 49”

Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Lg 49sm9000pla ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Istumapaikastasi riippumatta NanoCell-televisiotoiminta säilyttää tarkat värit, myös sivuilta,ja antaa kaikkien nauttia todentuntuisesta kuvasta. Määrät ovat rajoitettuja. Parempi värien puhtaus. Rajoitettu määrä myyntiä.

lg 49sm9000pla

Tuotteen ominaisuudet

Apukirjasto Lisää. Dolby Atmos ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratoriesin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Mitä mieltä ihmiset ovat. Ei tietoja. Määrät ovat rajoitettuja.

huawei y6 kuoret

LG 49SMPLA käyttöohje (Suomalainen – 34 sivut)

Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Mitkä ovat Televisio näytön painomitat? Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Mitä mieltä ihmiset ovat.

LG NanoCell TV- 49” | LG Suomi

Universal Serial Bus 3. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri. Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten. Olemme täällä auttaaksemme sinua Auta meitä kehittymään. Mukaansatempaava kuva ja ääni pelaamista varten. NanoCell ja seuraavan sukupolven α7-prosessori. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG.