Lg 55uh625v

Anna valtuutetun teknikon korvata johto oikealla varaosalla. Tarra tai suojus estää pölyn ja lian kertymisen aukkoon. Lisätietoja käyttöoikeuksista on osoitteessa WWW. Älä kohdista lg 55uh625v laitteeseen ja varo, etteivät mitkään esineet putoa laitteen päälle. Suosikkiohjelmaluettelon avaaminen. Tuote voi vahingoittua tai pudota. Sivu: 1 World Wide Web.

55UH625V.AEN

Laite irrotetaan sähköverkosta irrottamalla pistoke. Sisältää johdot. Lähentämällä valittua aluetta näet sen koko näytössä. Jos sitä ei voi kiinnittää seinäpistokkeeseen, kiinnitä se televisioon. Älä käytä virtapistoketta virtakytkimenä.

lg 55uh625v

Käyttöoppaat & Dokumentit

Rajoitettu määrä myyntiä. Sähköinen ohjelmaopas EPG. Paino (fysiikka) ilman jalustaa. Tämä saattaa aiheuttaa palon tai sähköiskun vaaran. Vain silloin, kun tarra tai suojus sisältyy toimitukseen Toimitettu osa Tarra Toimitettu osa Tarra Toimitettu osa Suojus. Etsi lisälaitteellesi sopivia tuotteita. Kertyvä pöly saattaa syttyä palamaan, ja eristeen haurastuminen saattaa aiheuttaa sähköiskun tai tulipalon vaaran.

ecovacs robotti imuri

Televisiovastaanottimet, Kodinelektroniikka, Koko Suomi,

Tyylikäs ja futuristinen metallirakenne lg 55uh625v televisiosta upean osan sisustustasi. Mallin mukaan 12 Näyttää nykyisen ohjelman ja näytön tiedot. Älä anna lasten kiivetäTV:n päälle tai tarrautua siihen. Irrota virtajohto aina pitämällä kiinni pistokkeesta. Irrota virtajohto pistokkeesta ja ota yhteys huoltoon. Mallin mukaan 5 Käytetään 3D-videon katsomiseen.

LG ULTRA HD TV 55” | LG Suomi

Älä naarmuta paneelia tai paina sitä kädellä tai terävällä esineellä, kuten kynnellä tai kynällä. Suomen LG:n tukipalveluiden ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa tekniseen tukeen ja huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Tarvitsetko apua? Lisätietoja käyttöoikeuksista on osoitteessa WWW. Muutoin voi syttyä tulipalo. Tiettyjä erillisiä kaapeleita ei toimiteta mukana. Se voi aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun.