Lg 65uj701v

Olemme täällä auttaaksemme sinua Auta meitä kehittymään. Näiden evästeiden avulla voimme parantaa sivustomme toimintoja sivuston liikenneanalyysin kautta ja ehdottaa sinulle yksilöityä sisältöä. LG lg 65uj701v näytön resoluutio on x pikseliä. Ei osumia. LAN kiinteä Kyllä.

LG 65UJ701V käyttöohje

Katso koko video. Koko on Televisio halkaisija, joka mitataan näytön vasemmasta alakulmasta vasempaan yläkulmaan. Sen jälkeen sitä on mukautettu tarjoamaan puhdas, voimakas ja laaja äänielämys olohuoneessasi. RF-portteja 2. Tuote Valmistaja Lg 65uj701v. AC-syöttöjännite – V. Katso kaikki soundbarit.

lg 65uj701v

LG 65UJ701V Smart TV LCD Ultra HD 4K 165 cm

Mikä on HDMI? Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Mitä mieltä ihmiset ovat. LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. Tämä on totta, kun käytössäsi on LG:n luomia innovatiivisia, tyylikkäitä ja alansa huippua edustavia tuotteita sekä ongelmatilanteissa auttavat LG:n asiakaspalvelu ja tuki.

hurtta polar xl

Osta LG – UHD 4K SMART TV

Mitkä ovat Televisiotoiminta näytön mitat? Kuva lg 65uj701v luonnollisesti uskomattoman eloisa ja tarkka, vaikka sitä katsottaisiin läheltä. JavaScript vaikuttaa olevan poistettu käytöstä selaimellasi. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Kysy kysymys.

LG 65UJV tekniset tiedot

Ääni Sisäiset kaiuttimet Kyllä. Digitaalisen äänen optinen lähtö 1. LG 55UJV käyttöohje 40 sivua. VESA-kiinnitys Kyllä. Bluetooth Kyllä.