Lg Nanocell 70 Nano75

Mon Mar 14 CET Melkein loppuunmyyty. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. Sähköposti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Bluetooth-tilaääni tuo stadionin täyden tunnelman kotiisi, kun taas Sports Alertit pitävät sinut ajan tasalla suosikkijoukkueesi uutisten suhteen. Teksti-tv : sivua.

LG 65NANO75 65″ 4K Ultra HD NanoCell -televisiotoiminta

Valotunnistin mittaan ympäristön valon, ja prosessori säätää sitten näytön kirkkauden optimaaliseksi hienosäätämällä sävykartoitusta. Nano Cinema. Kahdeksan miljoonaa pikseliä. Keittiö ja ruokailu. Sat Mar 05 CET Suorituskykyä ottelun voittamiseen. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa.

lg nanocell 70 nano75

Tuote-esittelyjärjestelmä

Urheilu ja ulkoilu. Prosessori poistaa videokohinaa ja luo tavallista eloisammat värit ja kontrastit. Asettele tarkkamittaiset televisiovastaanottimet virtuaalisesti. Koti ja sisustus. Ruudun halkaisija cm : cm.

headset kuulokkeet

LG 65″ 4K NanoCell Smart TV () 65NANOPR | Telia

Kuva ja ääni. Mon Mar 07 CET Fri Mar 11 CET Et unohda suosikkijoukkueidesi tärkeitä otteluja, vaikka katsoisit muuta sisältöä. Väri : Harmaa, Musta. Lue 2 tuotearvostelua Lue 2 tuotearvostelua.

LG Nano75 70 INCH 4K NanoCell TV | LG Suomi

Suuren näytön arvoinen suorituskyky. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Asettele tarkkamittaiset televisiot virtuaalisesti. Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi. Fri Mar 18 CET