Lg Nanocell 916 55

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Virrankulutus 95 W. Äänitilat AI Sound. Napsauttamalla Evästeasetukset voit valita, hyväksytkö vai estätkö tietyt evästeet. Tuotteella ei OLE vielä yhtään arvostelua. Tekniset tiedot Kestävän kehityksen sertifikaatit EU Ecolabel.

LG 55NANO916 55″ 4K Ultra HD NanoCell LED -televisio

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Tarkista tuetut kielet palveluntarjoajan sivuilta. Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Tyhjennä kaikki. Sisäänrakennettu keinoäly tarjoaa nopean lg nanocell 916 55 palveluihin, ja tärkeimpien sisällöntarjoajien pikanäppäimet vievät sinut nopeasti kaikkiin suosikkeihisi. Älä anna laitteiden hidastaa pelaamistasi. NanoCell-televisio tarjoaa todellisen 4K-tarkkuuden, joka täyttää kansainvälisten organisaatioiden CM-arvolle asettamat vaatimukset.

lg nanocell 916 55

Hinta- ja tuotetiedot

Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Arvostele tuote. Dräger Alcotest , alkometri. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Kuva ja ääni optimoidaan elävämpää katselukokemusta varten.

coco eau de parfum

Smart-TV LG 55NANOPA 55″ 4K Ultra HD HDR10 Web OS – Fennoshop

Universal Serial Bus 2. Energiankulutus HDR 1 tuntia kohti kWh. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Alin hinta. Motion Pro -toiminnon avulla näet selkeästi sekä nopeat että pienet liikkeet ilman epätarkkuutta.

LG 55NANO (55″) LED-televisiotoiminta, hinta €

Tyhjennä kaikki. Julkaisupäivä VESA-asennusliitännät x mm. Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.