Lg Pyykinpesukone Ue Virhe

Painekytkimen vika. Tämän jälkeen pyyhi laite kuivaksi. Ovilasi sisäpuolella ja kumioven tiiviste on puhdistettava säännöllisesti kuivalla, pehmeällä kankaalla. Laite ei tyhjennä vettä ja näyttää virheilmoituksen. Jos käytät kalkinpoistoainetta pyykinpesukoneeseen, laita 1 dl kalkinpoistoainetta pesuainelokeroon ja pese ohjelma 60 asteessa.

Virhe UE-pesukone LG

Tässä tapauksessa seuraavat yksityiskohdat jakautuvat:. Kannattaa lukea, erittäin hyvää pohdintaa. Jos merkitseminen vilkkuu, sinun on siirrettävä pyykki – rummun ylikuormitus. Tällaisissa tilanteissa laite ei pysty suorittamaan järjestelmän spin-ohjelmaa, painonhallinta. On mahdollista, että sinun on keskeytettävä pesukone, pyykki pois, laita se uudelleen ja tee muita asioita. Varmista, että vedessä ei Object Linking and Embedding ongelmia vedenpaineen kanssa.

lg pyykinpesukone ue virhe

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Sä Avaa ja sulje ovi uudelleen. Magneettiventtiili PE Syy: Vika vedenkorkeudessa. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta. Ennen toteuttamalla ennaltaehkäiseviä puhdistus koneen, irrota se sähköverkosta. Elektroninen moduuli on osa, vaikein korjata. Laitteiden hoito.

lego 75301 instructions

Virheen pesukone LG: virhekoodit ja usein häiriöt, UE, OE, CL, IE, mitä tehdä

Vuotoanturi on vaurioitunut. Mahdollinen ratkaisu: Vika johtuu todennäköisesti viallisesta magneettiventtiilistä. Vesiputkiston vesipaino on liian korkea kone täyttyy nopeammin kuin neljä minuuttia tai liian alhainen säiliö ei täyttynyt 25 minuutissa. Voit käyttää sitä lähes kaikkeen — kahvinkeittimien, pyykinpesukoneiden, silitysraudan, tai lähes minkä tahansa kodinkoneen kalkinpoistoon. Mutta kun miettii mitä ego puhuin sulle. Jotkut niistä vaativat vain lg pyykinpesukone ue virhe purkamisen ja joitain elementtien vaihtoja pestään.

UE-virhe LG-pesukoneessa: mitä tehdä ja kuinka korjata?

Valitse määrä per sivu 50 Max 1 Professionel universal-kalkinpoistoaine 1 kg Professionel kalkinpoistoaine on suosituin tuote professional-sarjastamme. En kestä enää olla erossa En vaan pysty, tuntuu että ei tämä näin voi mennä Ei ollut entisessä koneessa tuommoisia varojuttuja, se vain pomppi menemään pesuhuoneessa SE-virhekoodi LG-pesukoneessa. Yritämme auttaa sinua tässä. Kannattaa myös tarkistaa aluslevyn sujuvuus käyttämällä tätä rakennustasolla.