Lg Sh5

LG SH4 käyttöohje 40 sivua. Katso LG SH5 käyttöohjeet täältä ilmaiseksi. Ääni sisään V,O 1. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Sisältää paristot Kyllä.

LG SH5 käyttöohje

Se on suunniteltu sopimaan yhteen television jalustan kanssa. Tarkista hinta, lg sh5 ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. LG SJ4 käyttöohje 40 sivua. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Äänentoisto alkaa heti, kun lähetät ääntä kaiuttimelle. Tuotenimi SH5.

lg sh5

äänipalkki

Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. Scroll Left Scroll Right. Subwooferin syvyys mm. Tuotekoodit Valmistajan tuotekoodi t SH5. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.

bruce ankkuri 10kg

LG SH5 käyttöohje (Suomalainen – 38 sivut)

Useimmissa tapauksissa matka kahden laitteen välillä ei voi olla enempää kuin kymmenen metriä. Subwooferin impedanssi 4 Ω. LG-telakointiaseman avulla musiikki on aina mukanasi. Subwooferin RMS-suoritusteho W. Sound Bar ja yhteensopiva LG-televisiotoiminta voidaan yhdistää ilman häiritseviä johtoja. Vertaa 0. Mikä on lg sh5

LG SH5 – Tuotetiedot |

Wi-Fi Ei. Tuotteen ominaisuudet Äänilähdön kanavat 2,1 kanavaa. LG-telakointiaseman avulla musiikki on aina mukanasi. Virranhallinta AC-syöttöjännite V. Onko sinulla kysyttävää tuotteesta LG SH5 tai tarvitsetko apua?