Lifepo4 Akku Hinta

Perämoottorit ja Keulamoottorit. Powered by. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Patriot® Marine e-Force litiumakut voidaan asentaa pystyyn tai kyljelleen ja akun tuplanavat helpottavat laiteasennuksia. Laaja käyttölämpötila-alue mahdollistaa Patriot® Marine e-Force litiumakkujen turvallisen käyttämisen myös talvella.

Nopea moottoripyörä LiFePo4-akku

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Voit myös maksaa erissä. LFP-akun erinomaisuus erottuu edukseen erityisesti, kun akku kytketään syöttämään päivittäisessä käytössä olevaan kiinteistöön, eli tehdään nk. Erinomaisen purkukyvyn lisäksi Patriot® Marine e-Force litiumakut kykenevät myös ottamaan virtaa hyvin vastaan ja näin ollen myös latautuvat lifepo4 akku hinta nopeasti. Takaisin ylös. Etusivu Aurinkovoima mökille. Akun erinomainen kyky luovuttaa suuria purkuvirtoja takaa myös sen, että esimerkiksi keulasähkömoottorista saadaan aina paras mahdollinen suoritusteho irti.

lifepo4 akku hinta

Tuotetiedot

Vene- ja vapaa-ajan akut. Lisää koriin. Kirjaudu sisään. Patriot® Marine e-Force Oma tili. Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä.

asus i7 laptop 17 inch

Victron LiFePO4 akku 12,8V Ah – Auringolla kaiken sähköistää

SmartShunt – Akun ”tankkimittari”. Kirjoita tähän arvostelusi. Cerbo GX. Oma tili Kirjaudu sisään. LFP akkua ei tarvitse ladata joka kerta täyteen.

Victron LiFePO4 akku 12,8V/Ah | Sunwind

Tuotteet lähetetään arkipäivässä. Oma tili Kirjaudu sisään. Huippuluokan kennot ja laadukas BMS mahdollistavat suuren A jatkuvan purkuvirran ja jopa A käynnistysvirran! Kirjoita tähän arvostelusi. LFP akun syklinen kapasiteetti on erinomainen, siinä on alhainen sisäinen resistanssi ja hyvä hyötysuhde. Yhden kennon jännite on 3,2 V jolloin 12,8 V:n akussa on 4 kennoa. LFP-akun erinomaisuus erottuu edukseen erityisesti, kun akku kytketään syöttämään päivittäisessä käytössä olevaan kiinteistöön, eli tehdään nk.