Liqui Moly Hinta

Ajassa Iltalehti. Takaisin ylös. Huippuominaisuudet tekevät Cera Tecistä ensisijaisen valinnan uudempiin autoihin. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot. Tilaa uutiskirje Uutiskirje on ilmainen Sähköposti.

Liqui Moly moottoriöljy HC7 5W-40 5L

Yksi pullo millilitraa riittää viiteen litraan moottoriöljyä. Autokatsastus Lammi. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Tuotekoodi: Mönkijän pesuaineet ja -tarvikkeet. Oil Additive oli Liqui Molyn ensimmäinen tuote, kun yritys perustettiin vuonna Mönkijän varikkoteltat ja matot.

liqui moly hinta

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. Ajassa Iltalehti. Tilaa uutiskirje Uutiskirje on ilmainen Elektroninen posti. Mönkijän pesuaineet ja -tarvikkeet. Mönkijän huoltotyökalut.

garmin venu varia widget

Liqui moly Moottoriöljy LIQUI MOLY hinnat alka

Liqui Moly -valikoiman Oil Additive- Motor Protect- ja Cera Tec -lisäaineet antavat valmistajansa mukaan suojan moottorille ja vähentävät polttoaineen kulutusta. Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. MoS2-lisäainetta lisätään moottoriöljyyn aina öljynvaihdon yhteydessä noin viisi prosenttia öljyn määrästä. Kierre- ja liqui moly hinta. Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen. Alma Media yhteystiedot.

Liqui Moly -lisäaineet pidentävät moottorin elinikää – Konepö

Korikitit ja lasikuitu. Kuluminen on auton moottorin luontainen vihollinen. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Varsinkin Polariksiin passelia. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Cera Tec on yksi tehokkaimmista markkinoilla olevista moottoriöljyjen lisäaineista ja sen vaikutus kestää jopa 50 ajokilometriä.