Logitech Camera Hd720p Driver

Aloitus Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Tekniset tiedot. Melua vaimentava mikrofoni. TAKUU 3 vuoden takuu asiakaspalvelutuella. RightLight 2 -tekniikka ja huipputarkka objektiivi saavat joka tilanteessa aikaan yksityiskohtaisen ja huipputarkan videokuvan. USB-A, plug and play. Ce-verkkokamerassa on kaksi kiinteää pallokuvioista mikrofonia, jotka sieppaavat äänen selkeästi jopa metrin etäisyydeltä, joten keskustelut kuulostavat aina luonnollisilta ja selkeiltä.

Logitech C930e 1080p -yritysverkkokamera

Ce tukee skaalattavan videokoodauksen sisältävää H. Hienoa, että logitech camera hd720p driver joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Kuva-ala lävistäjän suunnassa: 90 astetta. Kolmijalkaan sopiva yleispidike voidaan kiinnittää kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin Kolmijalka on hankittava erikseen. Täytä lomake, niin Logitechin edustaja ottaa sinuun yhteyttä. Enimmäiskuvatarkkuus : p, 30 kuvaa sekunnissa. Valinnainen kameran asetussovellus panoroinnin, kallistuksen ja zoomauksen hallintaan.

logitech camera hd720p driver

Hiiri ja näppäimistöt

Logi Tune -tietokonesovellus helpottaa tiettyjen mallien, kuten Ce:n, henkilökohtaista laitehallintaa ja mukauttamista. Ei mitään. Logitech on sitoutunut mahtaviin asiakaskokemuksiin tavoilla, jotka ovat kestäviä planeetalle ja yhteiskunnalle. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Aseta Ce sinne missä se toimii parhaiten — voit kiinnittää sen kannettavaan, pöytänäyttöön tai kolmijalkaan tai asettaa sen pöydälle säädettävän pidikkeen tai oman kolmijalkaliitännän avulla. Käytön aloittaminen.

ikea metod keittiö

Logitech C -teräväpiirtoverkkokamera, p-videokuva ja melua vaimentava mikrofoni

Kestävät testatusti 2 pyyhkäisykertaa alkoholia sisältävällä puhdistusaineella, mikä vastaa 5 oppituntia päivässä ja koulupäivää vuodessa 3 vuoden ajan. Logi Tune -tietokonesovellus helpottaa tiettyjen mallien, kuten Ce:n, henkilökohtaista laitehallintaa ja mukauttamista. Ce on sertifioitu Skype for Business- ja Microsoft Teams ® -käyttöön. Kolmijalkaan sopiva yleispidike voidaan kiinnittää kannettaviin tietokoneisiin, nestekidenäyttöihin ja muihin näyttöihin Kolmijalka on hankittava erikseen. Mikrofonin kantama: Enintään 1 m. C HD Pro Webcam. Bluetooth -kuulokemikrofoni, jonka avulla työskentelet missä vain — siinä on poikkeuksellinen logitech camera hd720p driver, mikrofonin mykistys varresta kääntämällä ja langaton Qi-latausominaisuus.

Logitech Ce p -yritysverkkokamera laajakuvaobjektiivilla

Olipa kyse suorasta oppitunnista tai aineiston tallentamisesta tulevaa jakamista varten, erillinen verkkokamera mahdollistaa niin oppilaiden kuin opettajienkin kaipaaman joustavuuden. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Ce tukee skaalattavan videokoodauksen sisältävää H. Pakkauksen sisältö. Yhteensopiva suosittujen käyttöympäristöjen, kuten Skypen TM ja Zoomin, kanssa. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Jalosteet kestävät testatusti joka käyttökerran jälkeen toistuvaa puhdistamista ja desinfiointia, mikä tukee turvallista ja pitkäkestoista jaettua käyttöä.