Logitech Folio Touch Air 4

Suurikokoinen ohjausalusta tukee kaikkia tuttuja monikosketuseleitä, kuten pyyhkäisyä, vierittämistä ja sovellusten vaihtamista. Toimii tuumaiselle 1. Näytä usein kysytyt kysymykset. Monikosketuseleiden avulla saat tehtävät suoritettua nopeammin ja maksimoit tuottavuutesi. Näppäimistökotelo Käyttäjän dokumentaatio IID.

Logitech Folio Touch -näppäimistö/suojakotelo, 4. sukupolven iPad Airille

Folio Touch Taustavalaistu näppäimistökotelo ohjausalustalla tuumaiselle iPad Prolle 1. Tekniset tiedot. Kotelon ansiosta voit käyttää iPadia monin uusin tavoin: siinä on säädettävä tuki, taitettava näppäimistö ja huipputarkka ohjausalusta, joka tehostaa tuttujen sovellusten käyttöä. Meneekö Logitech Crayon jatkuvasti hukkaan? Tärkeimmät ominaisuudet.

logitech folio touch air 4

Tuotteen ominaisuudet

Toimii tuumaiselle 1. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Pyydä tukea. Tekniset tiedot. Kun kirjoittaminen ei Object Linking and Embedding tarpeen, näppäimistö voidaan taittaa pois näkyvistä luonnostelua ja katselemista varten — sinun ja iPadisi upean näytön väliin ei tule mitään.

macarons lidl

Logitech Folio Touch Universal iPad Pro 1/2 iPad Air 4 11´´ Musta| Techinn

Jos tarvitset apua tuotteemme kanssa, asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään. Huomaa, että tällä sivulla näkyvä englanninkielinen näppäimistö on vain kuvitusta. Folio Touch -näppäimistökotelo on sivusta auki, jotta iPad Pro -kotelon voi pitää päällä silloinkin, kun Apple Penciliä ladataan. Kokonainen rivi iPadOS:n oikotienäppäimiä muun muassa Koti-valikko, Siri, Hakumenettely ja mediasäätimet yhdellä napautuksella. Osta kategorian mukaan. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Taustavalaistu Bluetooth ® -näppäimistökotelo tuumaiselle iPad Prolle 1.

Logitech Folio Touch for iPad Air (4th genera.. halvin hinta €

Näppäimistö 16 säädettävää taustavalaistusvaihtoehtoa Täysi iPadOS-pikanäppäinrivi Vierekkäisten näppäinten keskikohtien välinen etäisyys 18 mm Painallusmatka 1 mm. Jalosteet iPad-näppäimistöt Folio Touch. Jos kaipaat enemmän tai vähemmän valoa, voit säätää näppäinten kirkkautta näppäimistöstä ja jatkaa työskentelyä tarvittaessa pitkään iltaan tai muuten hämärissä oloissa. Suurikokoinen ohjausalusta tukee kaikkia tuttuja monikosketuseleitä, kuten pyyhkäisyä, vierittämistä ja sovellusten vaihtamista. Myös näyttö on suojassa kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta.