Logitech G Pro X Hub

Edistykselliset kaiutinelementit on valmistettu erityisestä verkkokankaasta. Uuden sukupolven 7. Lataa G Hub nyt. Suunniteltu yhteistyössä ammattilaisten kanssa tarjoamaan ammattilaisten vaatimat viestintäominaisuudet ja tarkan äänentoiston. Voit vähentää kohinaa, lisätä kompressiota ja sihahtavien s-äänten poistoa ja varmistaa, että ääni kuulostaa täyteläisemmältä, puhtaammalta ja ammattimaisemmalta.

Logitech G PRO X -pelikuulokkeet

PC-tietokone Universal Serial Bus-portilla. Tekniset tiedot. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. PRO-G-elementtien ainutlaatuinen hybridiverkkorakenne saa aikaan uskomattoman kirkkaan ja tarkan äänen. Muodon muistava vaahtomuovi verhoiltuna huippulaadukkaalla keinonahkalla tai hengittävällä veluurilla takaavat kestävän käyttömukavuuden. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Kantopussi puolestaan suojaa kuulokemikrofonia ja varusteita kuljetuksessa.

logitech g pro x hub

Hinta- ja tuotetiedot

Lisätietoja Blue VO! Voit pelata entistä pitempään ja kovempaa ja keskittyä voittamiseen. Kantopussi puolestaan suojaa kuulokemikrofonia ja varusteita kuljetuksessa. Blue VO! Takaisin sivun alkuun.

jimms b550

Logitech G PRO X -pelikuulokkeet | Telia

Näytä usein kysytyt kysymykset. CE -lähetyssuodattimilla varustetun ulkoisen Universal Serial Bus-äänikortin ansiosta. Black: Shroud: Uuden sukupolven 7. Immerse-ominaisuuden ansiosta pystyt paikantamaan vihollisen askelten ja latausten äänet tarkalleen.

Langaton Logitech G PRO X -pelikuulokemikrofoni ja Blue VO!CE

CE -mikrofonitekniikalla viestit selkeämmin ja itsevarmemmin. Lisätietoja G HUBista. Jätä takuuvaatimus. Blue VO! Black: Shroud: Vankan mutta kevyen alumiini- ja teräsrakenteensa ansiosta PRO X kestää käyttöä, tuntuu mukavalta ja näyttää edustavalta.