Logitech Gaming Software G213

Pidä yhteyttä läheisiisi helposti oikeanlaisilla laitteilla. Peluu – Gaming. Lähettämällä arvostelusi annat meille oikeuden julkaista sen sivuillamme sekä muissa kanavissa ja medioissa. Jätä takuuvaatimus. Lisätietoja Roiskesuojattu ja kestävä Vahinkoja sattuu, minkä vuoksi G Prodigy onkin suunniteltu tosielämän vaatimuksiin.

Logitech G Lightsync – ohjelmoitava RGB-valaistus peleille

Musteet, paperit ja väripatruunat. Lataa LGS nyt. Vertaa enintään neljää tuotetta. Kestävä ja suorituskyvyltään peliluokkaa. Euronics-elektroninen kauppa pidättää oikeuden olla julkaisematta arvostelua. Näytä usein kysytyt kysymykset. Tuotteen esittely Tekniset tiedot.

logitech gaming software g213

Ominaisuudet

Langaton pelikuulokemikrofoni 7. LGS hallistee helposti. Synkronisoi kaikki laitteet. Ohjelmistot ja tietoturva. Vaihda värit kokoonpanoosi sopiviksi. Integroitu kämmentuki puolestaan ehkäisee käsien väsymistä ja huonoja asentoja, joten jaksat pelata pidempään Erilliset mediapainikkeet Hallitse taustamusiikkia keskeyttämättä toimintaa.

ck 1 parfum

Logitech G Lightsync – ohjelmoitava RGB-valaistus peleille

Logitech gaming software g213 erillisillä mediapainikkeilla kappaleita ja videoita voi toistaa, pysäyttää ja vaimentaa käden käänteessä. Lue lisää tuotteesta ». Merkitse näppäinryhmiä väreillä, jotta voit seurata helpommin loitsuja ja muita komentoja. Logitech tunnetaan tekniikan keksimisestä ja optimoinnista, sillä se on valmistanut omat anturit näppäimistökytkimille ja kehittänyt ohjelmistoja tuotteilleen. Näppäimistö Käyttäjän dokumentaatio. Täysi kirjo. Näppäinkohtainen atk-ohjelmointi.

Logitech G Prodigy -pelinäppäimistö RGB-valaistuksella ja haamupainallusten ehkäisyllä

Jalosteet pakkauksessa. Pelaaminen – Gaming. Tälle tuotteelle ei OLE arvosteluja. Väärä käyttäjätunnus tai salasana. Integroitu kämmentuki puolestaan ehkäisee käsien väsymistä ja huonoja asentoja, joten jaksat pelata pidempään. Tallenna tuotetiedot Word-tiedostoon: Vaihtoehdot: Oletustuloste sisältää tuoteselitteen, kysytyimmät ominaisuudet ja suositeltavat yhteensopivat tuotteet.