Logitech H530

USB-portti mahdollistaa helpon liittämisen ja käytön. Tekniset tiedot. Kirjoita hakukenttään Logitech ja tuotteen malli löytääksesi Logitech-käyttöohjeet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna Syvyys : 78 mm. Go explore.

Logitech H530 Erste Schritte Seite 90

Olet tällä hetkellä Logitech Kuulokemikrofoni käyttöohjeet-sivulla. Liitetään 2x 3,5 liittimellä tai Universal Serial Bus:llä. Logitech G Wireless käyttöohje 2 sivua. Käytön aloittaminen. Logitech H käyttöohje 2 sivua.

logitech h530

Artikkelien selaus

Kuulokkeessa olevilla säätimillä käyttäjä voi optimoida äänentoistoa puheluiden, musiikin kuuntelun ja pelaamisen aikana. Yhdistä Universal Serial Bus-A-liitin tietokoneeseen, niin voit nauttia samassa keskusteluista, elokuvista tai musiikista täyteläisenä stereona. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. HD-ÄÄNI Laserviritetyt elementit ja sisäinen taajuuskorjain takaavat täyteläisen digitaaliäänen, joka mahdollistaa täydellisen uppoutumisen musiikkiin, peleihin ja puheluihin. Logitech Stereo Headset H käyttöohje sivua. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu.

armani code absolu gold fragrantica

Logitech H Manual (Page 87 of ) | ManualsLib

Olet logitech h530 Twitter -tilin nimissä. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiri, Netti-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat jalosteet. Universal Serial Bus-kuulokemikrofoni tietokoneelle Käyttäjän dokumentaatio. Irrotettava ja taivutettava mikrofoni, joka kääntyy myös sivusuunnassa. Sähköpostiosoite Vaaditaan Nimi Vaaditaan Kotisivu.

Logitech H Erste Schritte (Seite 90 von ) | ManualsLib

Logitech H käyttöohje 2 sivua. Logitech H käyttöohje 23 sivua. Niiden kuluttajahinnat ovat 49 ja 59 euroa. Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:. Logitech Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Nro 44,