Logitech Headset G332

Suurikokoiset 50 mm:n elementit tuottavat täyteläisen äänen. Logitech Logitech headset g332 Immerse-ominaisuuden ansiosta pystyt paikantamaan vihollisen askelten ja latausten äänet tarkalleen. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Palautetta sivustosta. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopedit ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

Logitech G332 -pelikuulokkeet

Alin hinta. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday Puomin kielenkääntäminen mykistää mikrofonin, kun et halua tulla kuulluksi. Suomi Ohjeita. Apu ja tuki.

logitech headset g332

Tuote-esittelyjärjestelmä

Suurikokoiset 50 mm:n kaiutinelementit tuottavat täyteläisen laajan äänikuvan ja mahdollistavat entistä upottavamman pelikokemuksen. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Apple konfiguraattori. Arvostelu Sama kuulokemikrofoni joka käyttöympäristöön. Tutustu tuotteeseen. Driving Force Shifter.

kugoo g2 pro test

Logitech G -stereopelikuulokemikrofoni kääntämällä vaimennettavalla mikrofonilla

Tekniset tiedot. Nauti suosikkipeleistäsi entistä kattavammin. Näytä usein kysytyt kysymykset. Jätä takuuvaatimus. Toimitusaika varastossa yli kpl. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet.

Logitech Gaming Headset G () yrityksille | Atea eShop

Tekniset tiedot. Valitettavasti Hintaseuranta. Leveys : 81,7 mm. Mukava ja kestävä. Käyttöehdot Palaute. G, G ja Gkilpaohjauspyörille.