Logitech Rally 4k

Ammattilaisten arvostelut: 2 arvostelua. Voit nauttia automaattisen logitech rally 4k mukavuudesta tai ohjata kameraa manuaalisesti. Rally Camera. Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE. Päivitetty Katso: Digitaalinen ja optinen zoomi vertailussa. Rally-kameran maailmanluokan Logitech-optiikka ja 4K-kenno on pakattu muotoon, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.

Logitech Rally -videoneuvottelujärjestelmä

Yritystiedot Yhteystiedot Ajankohtaista. Panorointi- ja kallistusnopeuksia säädetään automaattisesti zoomauksen mukaan. Rally Bar Mini. Tyylikäs design Rally-kameran maailmanluokan Logitech-optiikka ja 4K-kenno on pakattu muotoon, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Objektiivi palaa logitech rally 4k, kun kamera liittyy kokoukseen, ja siirtyy lepotilaan automaattisesti kokouksen loputtua. Lataa, Object Linking and Embedding hyvä ja odota Tuloksena on tasapainoinen kuva, joka näyttää kaikki osallistujat hyvässä valossa, vähentää heijastumia ja pehmentää varjoja jopa hämärissä tai taustavalaistuissa olosuhteissa.

logitech rally 4k

Kuulokkeet ja kaiuttimet

Lisäksi jos video vaimennetaan kokouksen aikana, tilan merkkivalo näyttää punaista valoa, mikä vahvistaa, että kuvaa ei lähetetä. Liity minuun. Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Epäselvissä tilanteissa lähetä sähköpostia myyntiin kauppa ilonait. Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Mattamustapintainen Rally-kamera metallinharmailla yksityiskohdilla voidaan asentaa pöydälle, kiinnittää kolmijalkaan tai kiinnittää seinälle mukana toimitetulla kiinnittimellä. Ei saatavana kaikissa maissa.

electrolux oxygen ilmanpuhdistin

Logitech Rally Camera EMEA | LOGITECH | Data-Systems

Voit nauttia automaattisen ohjauksen mukavuudesta tai ohjata kameraa manuaalisesti. RightSight automatisoi kameran ohjauksen, niin että osallistujat rajataan kuvaan aina täydellisesti riippumatta siitä, miten kaukana he istuvat objektiivista. Tuloksena on tasapainoinen kuva, joka näyttää kaikki osallistujat logitech rally 4k valossa, vähentää heijastumia ja pehmentää varjoja jopa hämärissä tai taustavalaistuissa olosuhteissa. Kuuluva ja selkeä ääni Rally-näyttökeskitin voi käyttää kahta kaiutinta, jotka tuottavat täyteläistä ääntä isommissakin huoneissa. Rally-näyttökeskitin voi käyttää kahta kaiutinta, jotka tuottavat täyteläistä logitech rally 4k isommissakin huoneissa. Rally-pöytäkeskitin Korkeus: 40 mm Leveys: mm Syvyys: mm.

LOGITECH Rally Camera USB EMEA | Ilona IT

Rally Bar Monipuolinen videopalkki keskikokoisiin ja suuriin tiloihin. Xbox Series X, pelikonsoli. Kingston muistihaku. Product Information provided by the Manufacturer. Lisää ostoskoriin. Suomi Ohjeita. Ajankohtaisia tuoteryhmiä Mopot ja skootterit Puutarhakalusteet Uima-altaat ja vesilelut Piha ja puutarha Muut urheiluvälineet.