Logitech Thx

Mikäli epäilet rikosta tai huijausta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme toisella lomakkeella. Siinä missä THX Logitech thx ja THX Select2 ovat perinteisiin kotiteatteritiloihin tarkoitettuja laatustandardeja THX Moniviestimet on suunniteltu pelaajille ja tietokonekäyttäjille, joilla kaiuttimet ovat tyypillisesti alle metrin päässä kuuntelijasta. Saatavilla arviolta 5. Syy on siis selvä, nyt yritetään liikaa. Tätä työnteon pitää ollakin.

LOGITECH Z625 Powerful THX Sound Analog EU

Zn kovaääniset ovat juuri sitä, kaiuttimia. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. Ammattilaisten kritiikit: 15 arvostelua. Näytä ostoskorin sisältö. Valveutuneimmat harrastajat tietävät, että vaakamallinen keskikaiutin logitech thx akustisesti ajateltuna täysin päätön ratkaisu.

logitech thx

Ominaisuudet

Ammattilaisten arvostelut: 20 arvostelua. Lisätty vertailuun Vertaile tuotteita Max products in category reached Vertaile tuotteita Lisää vertailuun. Kun Zn asentaa kuten THX-hyväksynnän myöntäjä on sen tarkoittanut, kaiuttimet 50 — senttiä kuuntelijasta, äänenpaineresurssit ovat hurjat. Lyhyiden johtojen pyykkinaru-syndroomasta ei siis tarvitse huolehtia. Ammattilaisten kritiikit. Takaisin Etusivu » Kulutuselektroniikka » Ääni » Jalustakaiuttimet. Jos naapurin tukan haluaa oikeasti pystyyn niin Z saattaa olla väärä työkalu.

koristetyynynpäällinen 65x65

Logitech Z kaiuttimet | S-kaupat ruoan verkkokauppa

Näytä tuoterivin selitteet Piilota tuoterivin selitteet. Logitech thx sertifioitu Dolby Digital 5. Valveutuneimmat amatöörit tietävät, että vaakamallinen keskikaiutin on akustisesti ajateltuna täysin päätön ratkaisu. Ammattilaisten arvostelut: 56 arvostelua. Ei aivan yhtä häkellyttävään paitsi, jos vilkaistaan hintalappua. Voit lähettää ilmoittajalle viestin.

LOGITECH Z Speaker System black WITH EU PLUG | Synigo

Tai siis suoraan sanottuna siinä ei Object Linking and Embedding mitään, joka saisi uskomaan kyseessä olevan euron monikanavaisen muovisurroundsarjan. Tämä oli helposti järjestettävissä testitilanteeseen, parilla korotuspalalla etukaiuttimet läppärin takana 40cm pöydän pinnasta irti ja surroundit suoraviivaisesti parille tuolille takaviistoon. Napakin potku puuttuu, bassosoundi on hieman kaupallinen, mutta ei räikeästi. Väärä sähköpostiosoite Pakollinen kenttä. Kuulokeliitäntä : 1. Kukaan ei usko, että tällä hinnalla ja tällä ulkonäöllä saa oikeasti hyvää hifiä. Elämää suurempi elokuvataide saa pienellä lisälämmityksellä oikeat mittasuhteet.