Lounasravintola Julinia Turku

Julinia tarjoaa gluteenittomia vaihtoehtoja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Katso Tietosuojaseloste. Dennis Linnankatu. Jaa kokemuksesi tuhansien käyttäjien kanssa! Ruoka, ilmapiiri, asiakaspalvelu? Palvelu on vain jäsenille. Lisää kysymyksiä

TERVETULOA RAVINTOLA JULINIAAN

Palvelu on vain jäsenille. Kermainen lohikeitto ja uuniomenapiirakka ovat asiakkaiden suosikkeja. Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Turun Kellariravintola. Lounas Julinia, Turku. Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja saat tiedon uusista tarjouksista ensimmäisenä! Mehevät pippuripihvit täysjauhelihasta l g.

lounasravintola julinia turku

Perjantai, 17/06

Kanalasagne runsaalla juustokuorrutteella l. Kerro muille mitä pidit? Kermaista kinkku-pekonipastaa carbonara l. Tuoreita syyskasviksia tyrnivinegretella viimeisteltynä l, g. Julinia 1 tähteä 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä. Päivän ruokaisa kasvisruoka lisukkeineen saatavilla keittiöstä L, G.

karhu kevytuntuvatakki citymarket

Lounas Julinia, Turku

Brunssi tarjoillaan Kermainen lohikeitto runsaalla kalalla ja tuoreella tillillä l, g. Ravintolan tiedot Ehdota muokkausta. Täältä saa myös keittolounasta. Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje ja saat tiedon uusista tarjouksista lounasravintola julinia turku Julinia on keskustassa toimiva ravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Linnankatu 18, Turku.

Ravintola Julinia – Lounas ma-su

Turun Kellariravintola. Kermaista kinkku-pekonipastaa carbonara l. Kermainen lohikeitto runsaalla kalalla talon tapaan L, G. Etkö vielä OLE jäsen? Pub Niska Turku. Lähetä meille kuvat ja osallistu Brunssit.