Luhta Aws Active

Sokos Mikkeli. Katso saatavuus ja hinta myymälöissä. Emotion Ideapark Lempäälä. Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla HeartOfSport ja lisää tunniste intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.

Luhta Verkkahousut Elisenvaara C

Emotion Vantaa Jumbo. Cooltech-materiaalilla on erityinen viilentävä vaikutus, joka auttaa pitämään kehon lämpötilan miellyttävänä. Emotion Rewell Vaasa. Sokos Pasaati Kotka. Ajankohtaista Minimalistinen tyyli Tyylikäs työpukeutuminen Vapaa-aikaan.

luhta aws active

Laajenna horisonttejasi

Sokos 70 vuotta. Muut teknologiat ja ominaisuudet Heijastavat elementit Tällä symbolilla merkatuissa tuotteissa on heijastavia elementtejä, mutta ne eivät OLE heijastimia eikä niitä OLE tarkoitettu heijastimen korvikkeiksi. Jos huomaat, että vesi ei enää jää pisaroiksi vaatteesi pinnalle, voi pintakäsittelyn uusia pesulassa. Cooltech-materiaalilla on erityinen viilentävä vaikutus, joka auttaa pitämään kehon lämpötilan miellyttävänä. Kiertotalousajattelun hengessä REPREVE®-kierrätyskuitu auttaa vähentämään veden ja energian kulutusta ja säästämään luonnonvaroja, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen. Sokos Porvoo.

gillette treasures

Tuotteissamme käytetyt materiaalit ja teknologiat |

Materiaalin Quick Dry -käsittely siirtää hien pois iholta pitäen olon kuivana ja miellyttävänä. Emotion Tampere Lielahti. Vetoketjulliset taskut. Lisätuuletuksella varustetut tuotteemme tunnistat tästä symbolista:. Valitse koko:. Cooltech-materiaali Cooltech-materiaalilla on erityinen viilentävä vaikutus, joka auttaa pitämään kehon lämpötilan miellyttävänä.

Luhta Kulosaari takki – Sokos elektroninen kauppa

Kankaiden vedenpitävyys ja vesipilariarvot Kankaan vedenpitävyys voi perustua joko vedenpitävään kalvoon, joka on laminoitu pintakankaan alapuolelle, tai kankaan päälle tehtyyn pinnoitteeseen kuten sadetakeissa usein käytetty kumimainen PU-pinnoite. Kuoritakkeja ja -housuja on saatavilla kolmella eri rakenteella. Lahjalistan poistaminen. Miesten tuoksut Miesten parfyymit Deodorantit Miesten tuoksulinjat Tuoksuperheet. Emotion Rovaniemi. Sokos Kajaani.