Luistovoide Suksiin

Jyväskylä Keljo. Laskettelijalle on tärkeää valita oikeat laskettelusukset, jotta harrastus olisi turvallista ja hauskaa. Silmämeikit Irtoripset Luomivärit Ripsivärit Muut silmämeikit. Marjastus ja säilöntä Säilöntäpurkit ja pullot Säilytysastiat Kasvikuivurit Marjastusvälineet Marjapoimurit ja korit Mehustimet. Korkea fluorilliset, eli HF-voiteet sisältävät paljon fluoria ja ovat näin luisto-ominaisuuksiltaan luistovoide suksiin.

Suksien voitelu – näillä ohjeilla onnistut

Suksi- ja lumilautahuolto on saatavilla XXL-tavarataloissa. Vanda Jumbo. Luistovoiteet Pitovoiteet Voitelutarvikkeet Voiteluvälineet Pohjustus- ja huoltovoiteet Poistaminen- ja hoitoaineet. Varmista suksen pohjan puhtaus aina ennen luistovoide suksiin voitelua. Kuinka tilata sukset luotettavasti verkkokaupastamme Maastohiihtosuksien ostaminen XXL:n verkkokaupasta on helppoa ja luotettavaa.

luistovoide suksiin

Aiheeseen liittyvät oppaat

Video Hydrex-pinnoituksesta Youtube. XXL:n ja Lahden Hiihtoseuran yhteinen tavoite on tukea lasten hiihtoharrastusta. Liisterivoidetta puolestaan laitetaan pohjavoiteen päälle pitoalueelle esim. Mittaa aikuisen suksessa kannan alta noin 50 cm kohti kärkeä. Kilpahiihtoon suosittelemme pitoalueen pinnoitusta Hydrex-fluorinesteellä. Luistovoitelu Varmista suksen pohjan puhtaus aina ennen uutta voitelua On tärkeää, että Pojo on puhdas liasta ennen kun levität uutta voidetta. Käyttäjätunnus on verkkokauppaan tai kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite.

amd ryzen cooler stock

Suksien voitelu – näillä ohjeilla onnistut | Intersport

Retkiluistelu luistovoide suksiin mahtavaa ajanvietettä. Video Hydrex-pinnoituksesta Youtube. Kovat vahat kuten musta kannattaa siklata hieman lämpimänä. Optiwax glide tape 2 wide 25 m Aivan kiiltävän jäisillä laduilla tarvitaan liisteri. Rex luistovoide violetti 9 ,

Suksien voitelu – Näin onnistut voitelussa | XXL

Voitele luistopinnat normaaliin tapaan kuumavoitelua tai nesteluistoa käyttäen. Älä välitä, vaikka pitovoide ei levittyisi tasaisesti Tasoita voide hankaamalla sitä suksen suunnassa korkilla. Siteiden ja monojen valinnassa tärkeintä on hyvin istuva mono. Seuraavassa vinkit jokaisen ulottuvilla olevaan helppoon voiteluraudalla tehtävään luistovoiteluun. Nanogrip- ja Optigrip-sukset kaipaavat helppohoitoisuudestansa huolimatta huoltoa. Lasten asusteet Muut asusteet Kaulaliinat ja kaulurit Päähineet Käsineet. Turvallisuus Veneen katsastusvarusteet Venelukot Pelastusrenkaat Kellunta-asusteet ja kuivapuvut Paukkuliivit ja tarvikkeet Huoltotarvikkeet Veneen suojapeitteet Hätäilmoitusvälineet Katso kaikki.