Lumene Invisible Illumination Bronzer

Helppokäyttöisellä nestemäisellä aurinkopuuterilla voit muotoilla kasvoja kevyesti ja luonnollisesti. Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Näyttää siltä, ettei selaimesi tämän sivun käyttämiseksi vaadittu JavaScript OLE aktiivinen. Valitettavasti jotain meni vikaan. Asiakaspalvelu ma-pe klo asiakaspalvelu minimani.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Watercolor Bronzer

Voit sipaista tuotetta myös hieman otsan hiusrajalle ja nenänvarteen tuomaan lämmintä hehkua. Hyödyllisin lumene invisible illumination bronzer. Skip to Content. Levitä pyörivin liikkein poskiluulle kohti kasvojen keskiosaa joko siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet Object Linking and Embedding herkistynyt sen sisältämille ainesosille. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Haluatko sähköpostia, kun tuote on taas saatavilla?

lumene invisible illumination bronzer

Invisible Illumination Liquid Bronzer 15 ml Lumene Aurinkopuuterit

Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Tuotetiedot Ainesosat. Levitä pyörivin liikkein poskiluulle kohti kasvojen keskiosaa joko siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Hehkupisaroiden luonnollisen lämmin, neutraali sävy sopii kaikille ihon sävyille jättäen luonnollisen lopputuloksen. Voit käyttää Hehkupisaroita joko sellaisenaan tai Sävyseerumiin sekoitettuna tuomaan lisähehkua ja lämpöä.

bosch pie651bb1e serie 4

Hehkupisarat | |

Usein kysytyt kysymykset -sivulta löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Voit sipaista tuotetta myös hieman otsan hiusrajalle ja nenänvarteen tuomaan lämmintä hehkua. Lumene invisible illumination bronzer kuvagallerian alkuun. Lelut ja pelit LEGO Ajoneuvolelut Figuurit ja hahmot Lautapelit ja muut pelit Muut lelut Nuket ja tarvikkeet Kangaseläimet Pihalelut Roolileikkitarvikkeet Tutkimus- ja rakennussarjat Vauvan lelut Vauvan ja lapsen hoitotarvikkeet Imetystuotteet Vaipat ja puhdistuspyyhkeet Vauvan ihonhoitotuotteet Tuttipullot ja muut tarvikkeet Lasten ruokailutarvikkeet Muut hoitotarvikkeet Uima-altaat ja tarvikkeet Uima-altaat Uimalelut Uima-allas tarvikkeet. Asiakaspalvelu ma-pe klo asiakaspalvelu minimani.

LUMENE INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW LIQUID BRONZER

Annostele pipetistä muutama pieni pisara kämmenellesi. SE Sweden. FI Finland. Puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä sisältävät Hehkupisarat tuovat hetkessä hehkun iholle. Ravista huolellisesti ennen käyttöä. Loppu verkosta – Etsi tuote myymälästä. Ainesosat Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen.