Lumene Natural Glow Nude

Aikoinaanhan Natural Coden lyhytaikaiseksi jäänyt ihonhoitotuoteryhmä siirtyi NC-brändin alta Lumene-brändin alle, ja tämä Nordic Girl lienee tuon tuoteryhmän uusi nimi. Ilmeisesti täytyy lumene natural glow nude jäädä odottamaan ja todeta omin silmin mitä NC:lle käy. Käyttö: Levitä meikkivoidetta tasaisesti koko kasvoille tai vain ihon epätasaisille kohdille meikkivoidesiveltimellä, meikkisienellä tai sormenpäillä. Ilmoita sähköpostilla uusista postauksista. Meikit Kasvomeikit Silmämeikit Huulimeikit Kynsilakat ja kynsienhoito Meikkisiveltimet ja -välineet Meikkipussit ja toilettilaukut.

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF20

Eli ensin iho vedetään liian vaaleaksi ja sitten taas tummennetaan. Luo uusi lahjalista Jatka. Tuote poistunut valikoimasta. Ilmeisesti täytyy vain jäädä odottamaan ja todeta omin silmin mitä NC:lle käy. Emotion Tampere Kaleva. Emotion Pieksämäki. Olemme välittäneet varauspyyntösi myymälään.

lumene natural glow nude

Hinta- ja tuotetiedot

Sisältää skinarctic lumenessence complexia. Osoite tarvitaan myös, mikäli haluat perua varauksesi. Apteekkikosmetiikka Ihonhoito. Sokos Pasaati Kotka. Hengittävä koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa, kirkastavaa ja silottavaa Lumene Skinarctic Lumenessence Complexia.

jabra elite 75t gigantti

Ostokset laivalla

Emotion Tampere Lielahti. Eli jos haluat täydellisen peittävyyden tai ihossasi on sellaista peitettävää, jonka et halua näkyvän voiteen alta, valitse peittävämpi meikkivoide. Käyttö: Levitä meikkivoidetta tasaisesti koko kasvoille tai vain ihon epätasaisille kohdille meikkivoidesiveltimellä, meikkisienellä tai sormenpäillä. Emotion Hamina. Toimittajan värin koodi Emotion Vanda Jumbo.

Lumene Nordic Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20 6 Tan |

Muistatteko Lumenen uuden meikkilinjojen jaon, josta kerroin tammikuussa? Lähetä varauspyyntö x. Tuote poistunut valikoimasta. Sitten itse meikkiarvosteluun. Emotion Kerava.