M10 Pro Xiaomi

Kansiosan materiaali on peilaavan m10 pro xiaomi ja sen läpi näkee esim. Virkistystaajuus voi laskea täydestä hertsistä90, 60, 50, 48 tai 30 hertsiin näytön sisällön mukaan. Lasi kiiltää kauniisti. Varsinainen telekamera on tarkkuudeltaan 8 megapikseliä 1,0 mikronin pikselikoolla. Erinomainen, moitteeton laatutuntuma ja käteen sopiva design. Olemme osa Tokoi eCommercea. Kotelon ulkopinta on nahkaa ja kotelon sisäosa joustavaa ja murtumatonta TPU-muovia.

Xiaomi – Kaikki tuotteet

Xiaomi Mi 10 Pro kuoret ja näytönsuojat pidentävät laitteesi käyttöikää ja parhaan valikoiman tarjotaksemme myymmekin ristiin konserniimme kuuluvien Suojakalvotukku ja Tokoitech -verkkokauppojen tuotteita. Käyttäjänimi tai elektroninen posti. Arvostelussa Honor Watch GS 3: Helppokäyttöinen, yksinkertainen ja klassisen tyylikäs älykello pitkällä akunkestolla. Mahdollisuutta tämän suuremman tehon testaamiseen ei nyt m10 pro xiaomi. Alla vielä Mi 10T Pron kameroilla otettuja esimerkkikuvia. Katso kaikki tiedot.

m10 pro xiaomi

Xiaomi-jalosteet osa-maksulla DNA:lta

Kennossa on myös nopea dual pixel PDAF -automaattitarkennus. Lisäksi puhelimen tietovalikko. Kotelon sisäosa on pehmeää ja murtumatonta läpinäkyvää TPU-muovia. Mi 10 Pron kamerakyvyistä myös makrokuvaus toimi varsin hyvin, joskin tältä osin tarkennus tuntui paremmin toimivalta OnePlus 8 Prolla. Xiaomi Mi 10T Pron designissa hallitsevia elementtejä ovat lähes peilin tavoin kiiltävä lasipinta ja kookas kamera-alue. Mukana ei Object Linking and Embedding suurimmalta osin turhia erillisiä makro- tai syvyyskameroita, vaan sen sijaan pää- ja ultralaajakulmakameran lisäksi Mi 10 Pro on varustettu kahdella erillisellä telekameralla. Arvostelussa Honor Magic4 Pro: Honorin uuden aikakauden ensimmäinen huippupuhelin on teknisesti vakuuttava kokonaisuus.

halpa kivääri

Xiaomi Mi 10 Pro Suojakotelot, Suojakuoret, Panssarilasit

Kaikkien Mi 10 Pron neljän kameran kuvanlaatua voidaan pitää hyvänä, ja pääkamera ja telekamerat pärjäävät varsin hyvin myös vähäisemmässä valossa. Kaikki kuvat löytyvät lisäksi myös tästä Dropbox-kansiosta. Ihmisiähän on hieman mietityttänyt sekin, onko esim. Markus Lehtiniitty Julkaistu 7. Myynnin kärjessä pysyy lompakkokotelojonka yksiin kansiin saa tärkeimmät kortit luurin lisäksi. Xiaomi Mi 10 Pro m10 pro xiaomi.

Tekniikan Maailma

Kuviin tallentuu runsaasti yksityiskohtia, värit toistuvat oletuksena varsin neutraalisti ja haluttaessa voimakkaammin , ja myös hämärässä kamera suoriutuu hyvin. Kokonaisuutena Mi 10T Pro on monipuolinen älypuhelin, jossa on tarjolla mukavasti tehoa ja nopeutta tyylikkäästi muotoillussa rakenteessa hyvällä laatutuntumalla. Minkälaista suojaa etsit tällä kertaa? Ihmisiähän on hieman mietityttänyt sekin, onko esim. Materiaali tuo samalla kaunista kiiltoa pintaan. Akunkesto vaikutti myös paremmalta kuin hieman aiemmin testissä olleessa OnePlus 8 Prossa. Ultralaajakulmakamera on kameroista suhteellisesti heikoin vähimmässä valossa ja häviää esimerkiksi verrokkina toimineelle OnePlus 8 Prolle, jossa hyvään ultralajaakulmakameraan on erityisesti panostettu.