Maali Betonilattiaan

Itse maalaus sujui ongelmitta, joskin vesiohenteisesta kuivuvasta maalista haihtuva höyry kannattaa ottaa huomioon ja huolehtia hyvästä tuuletuksesta, jottei vesihöyry pääse tiivistymään maalattaville tai vastamaalatuille pinnoille. Lue seuraavaksi:. Maalin hinta maali betonilattiaan ottaen lopputulos ylitti maali betonilattiaan. Jalosteet Myymälät Kampanjat Varaa aika. Etsi sivustolta. Meidän tallimme on talvisin rakentelukäytössä, joten levitimme värihiutalein koristellun maalipinnan päälle vain puhtaan kirkaslakan.

Betonilattian maalaus

Osoitekenttä on tyhjä. Projektisarjan seuraavassa osassa autotallin pintaremontti projekti jatkuu pintojen viimeistelyllä, LED-valaisimien asentamisella ja tallin sisustamisella. Värihiutaleet kannattaa ripotella märän maalin pinnalle heti tuoreena, jotta ne tarttuvat kiinni epoksiin. Send Cancel. Betoluxilla saat kiiltävää ja maali betonilattiaan pintaa kodin lattiapintoihin ja portaisiin. Update your browser for the best viewing experience ×.

maali betonilattiaan

Tee tarvittavat valmistelut ja suojaukset ennen työn aloittamista.

M1-luokiteltu, hajuton, kosteushengittävä ja elastinen maali soveltuu kevyempään käyttöön betoni- ja puulattioille sekä seinille. Maaliksi valitsimme Bilteman täysin himmeän valkoisen katto- ja seinämaalin. Ennen pintakäsittelyä tulee lattiassa olevat kolot ja halkeamat paikata sopivalla kitillä tai paikkausmassalla. Pintamaali, Peittävä. Send Cancel. Sopii myös betonilattioiden pölynsidontaan.

dolmar raivaussahan valjaat

Betonilattian maalaus – – Ohjeistot maalaustöihin

Turvallinen M1-luokan maali puu- ja betonilattioille. Betoluxilla maali betonilattiaan kiiltävää ja kestävää pintaa kodin lattiapintoihin ja portaisiin. Jos talliremontin budjetti olisi sallinut, olisimme varmaankin päätyneet paksuun epoksimassapinnoitteeseen. Anna pinnan kuivua ennen käsittelyä. Autotallin betonilattian maalaus 2-komponenttisella epoksimaalilla.

Autotallin pintaremontti edullisesti: betonilattian maalaus epoksimaalilla |

Pohjuste, joka helpottaa maalaustyötä. Kevyen rasituksen tiloihin. Pohjusta paljaat betonipinnat Betolux Akva pohjusteella 1. Betonilattia näytti kahden maalikerroksen ja maalihiutaleiden levittämisen jälkeen kuivuttuaan tältä. Aika näyttää kuinka epoksimaalattu betonilattia kestää kulutusta ja työkaluja.