Maastopyörä Intersport

Olipa mielessäsi paksurenkainen Tunturi-maastopyörä tai suosittu Tunturi-maastopyörä maastopyörä intersport, meiltä löydät etsimäsi. Laajasta polkupyörämallistostamme löydät luotettavat ja käyttömukavat polkupyörät jokapäiväiseen liikkumiseen. Maastopyörissäkin löytyy vaihtelua erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille pyöräilijöille, joten maastopyörä intersport hankkiessa kannattaa huomioida millaiseen käyttöön pyörä tulee. Downhill-pyöräilyssä pääroolissa ovat jyrkät alamäet, joita lasketaan kovalla vauhdilla. Nine 20 – maastopyörä ja Nishiki Luna 27,5″ W – naisten maastopyörä sekä suosituin merkki on Merida.

Nakamura maastopyörät

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä? Intersportin suuresta valikoimasta löydät maastopyörä intersport parhaat Tunturi-maastopyörät naisille ja miehille. Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä? XC Maastopyörä intersport Country -maastopyöräilyssä ajetaan pääasiassa metsäpolkuja pitkin matkaa, jolle mahtuu yhtä lailla alamäkeä ja ylämäkeä. Intersportin edullisimmat Maastopyörät-kategorian tuotteet saat hintaan Mikäli etsit pyörää, joka soveltuu sekä maantie- että maastoajoon, kannattaa valita hybridipyörä, joka on maastopyörän ja citypyörän yhdistelmä. Mallistostamme löydät polkupyöriä mm.

maastopyörä intersport

Arvostelut: maastopyörät

Maastopyörä MTB on tavallisesta maantie- ja citypyörästä poikkeava polkupyörä, joka on suunniteltu vaikeakulkuisemmille poluille ja teille. Maastopyörät on yleensä varusteltu joko V-jarruilla tai levyjarruilla, joiden ansioista jarruttaminen onnistuu terävästi ja tehokkaasti. Laajasta polkupyörämallistostamme löydät luotettavat ja käyttömukavat polkupyörät jokapäiväiseen liikkumiseen. Lisäksi saat kattavaa ja monipuolista apua myös takuuasioissa. Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ghost Lanao Essential

aitapaneeli metalli

Miesten maastopyörät netistä | Intersport

Maastopyörää valitessa kannattaa aina koeajaa pyörä, jotta löydät varmasti sinulle maastopyörä intersport sopivan runkokoon. Ghostin valmistamat pyörät ovat tunnettuja maastopyörä intersport testaamisesta kehitystyön yhteydessä. Jotta pyörä kestää mäkien aiheuttamat töyssyt, maastopyörän etuhaarukan tulee olla jousitettu. Esimerkiksi rennot maantiepyörät pidemmille polkureiteille, citypyörät kaupunkipyöräilyyn, maastopyörät rajumpaan menoon, hybridipyörät monipuoliseen ajoon ja perheen nuoremmille lasten polkupyöriä ja maastopyöriä. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Ghost maastopyörät netistä | Intersport

Polkupyöräily parantaa lisäksi hapenottokykyä sekä sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Toisin kuin naisten matalarunkoisissa citypyörissä, naisten maastopyörä on miesten pyörän tyyliin varusteltu korkealla rungolla. Intersportin edullisimmat Maastopyörät-kategorian tuotteet saat hintaan