Mac Airm1

MacBook Airin lukitsemiseen tai avaamiseen tarvitaan vain yksi kosketus. MacBook Air. Turvallinen käynnistys ja mac airm1 suojaus­ominaisuudet varmistavat Mac OS X:n ajonaikaisen suojauksen ja sen, että käynnistettäessä latautuvat vain Applen luottamat repertoaarit, ja aktivointilukitus taas auttaa suojaamaan Macia, jos se katoaa tai varastetaan. Lataaminen ja laajen­net­tavuus. Retina-näyttö: elämän värit elämää suurempina Kuvista tulee aivan uudella tavalla yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia loistavalla 13,3 tuuman Retina-näytöllä, jonka tarkkuus on x pikseliä. Mac airm1 ostoskoriin.

MacBook Airin M1 tekniset tiedot

Fiksumpaa kemiaa 8 Arseeniton näytön lasi Ei elohopeaa, bromattuja palon­esto­aineita, PVC:tä mac airm1 berylliumia. Siksi siinä ei Object Linking and Embedding tuuletinta. Mitä enemmän ­muistia valitset, sitä useampia appeja voit käyttää saman­aikaisesti korkealla suoritustasolla. Määritä kokoonpano tarpeidesi mukaan. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Mac airm1 Prolla. Kaksi erillistä kone­oppimisen kiihdytintä on suunniteltu nopeaan matriisitulojen laskentaan, ja ne voivat käsitellä jopa biljoona lasku­toimitusta sekunnissa.

mac airm1

Hinta- ja tuotetiedot

Teksti on terävää ja selkeää ja laaja väriskaala tekee väreistä eloisammat. Tässä MacBook Air -mallissa on kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto. Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla. Muut yrityspalvelut. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle.

kerria unikko paita

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Varastointi­lämpötila: —45 °C. Kevyt mutta kestävä paketti mac airm1 täynnä tehoa: täysin uudistettu M1-siru ja koko päivän kestävän akun ansiosta saat jopa 18 tuntia käyttöaikaa, joten voit huoletta unohtaa laturin kotiin ja hoitaa koko työpäivän tehtävät rauhassa. Mac airm1 saman­aikaisesti täysi natiivi­tarkkuus sisäisellä näytöllä miljoonissa väreissä ja: Yksi ulkoinen näyttö, jossa on jopa 6K-tarkkuus 60 Hz taajuudella. Valitse malli Valitse malli. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä avautuu uuteen ikkunaan. Toimisto Valitse sinulle sopiva MacBook Air.

Osta MacBook Air – Apple (FI)

MacBook Air. Näppäimistö ja ohjauslevy. MacBook Air Osta nyt. Käyttö­ympäristön vaatimukset. Tehokkaita päivityksiä apeille. Työntekijän OmaElisa. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla.