Macbook Air 13 2020 512gb

Kun näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa ja se tekee vaikka mitä muuta, voi sanoa että se toimii kuin unelma. Ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen. The Textured Hardshell features Woolen Polyester material that repels moisture, mildew and chemicals. Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia. Käytä reilusti raitoja, liitännäisiä ja virtuaali-instrumentteja.

Apple Macbook Air 13 MGN73KS/A (Apple M1, 8 GB, 512 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Ei kategorisoidut. M1-siru Applen nopein kehittämä suoritin Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Liity Vertaa. Our lightweight, form-fitting Hardshell Case offers protection without sacrificing access to ports, lights and buttons.

macbook air 13 2020 512gb

Tuotetiedot

Se voi myös parantaa mahdollisuuksiasi saada laite takaisin. Päivän tarjoukset. Kaikkien aiko­jen edistyksellisin Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 11 kertaa nopeamman kone­oppimisen. M1-siru Applen M1-järjestelmäsiru SoC sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. This ultra-durable polyester-based fabric with the hand feel of a cotton blend ha Hintakehitys Korkein hinta.

elsa elsa elsa anna

Apple MacBook Air 13” () Gt, Kulta | Deoksiribonukleiinihappo

Lisää tämä tuote listalle ja palaa siihen helposti myöhemmin. Entistä tehokkaampana. Päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. Mietitkö vielä? Näyttö Selkeä näyttö, puhtailla väreillä Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia.

Osta MacBook Air – Apple (FI)

Prosessori hoitaa jokapäiväiset työt, mutta käyttää vain kymmenesosan virtaa. Jopa 2,8 kertaa parempi prosessorin suorituskyky. Toimitusaika tarkista saatavuus. Kasvojen­tunnistus puolestaan käyttää Neural Engineä valko­tasapainon ja valotuksen säätämisessä niin, että ihon sävyistä tulee entistä luonnollisempia. Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon. Instrumentit — musiikki ja musiikki.