Macbook Air M1 Usb

Belkin Lightning to 3. Tuotteen hinnan lisäksi asiakkaidemme ei tarvitse maksaa muita maksuja. Some. Copyright © adapterit. Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Apple Thunderbolt 4 Pro Cable 1.

Hopeinen Omena

Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Jos tilauksesi viivästyy, ota yhteyttä sähköpostitse adapteritcomfi gmail. Rekisteröityminen on ilmaista. Olen ollut tyytyväinen. Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen.

macbook air m1 usb

Hyödyllistä

Eli on kuulemma normaalia. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava toimitusosoite Suomessa. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit perua luvan koska tahansa. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

kg89 delonghi review

Adapterit ja kaapelit | Apple lisävarusteet | Tector

Kassalla syötä asiakastiedot tai kirjaudu sisään, mikäli olet tehnyt verkkokauppaan tunnukset. Vaatinee tosiaan aktiivihubin, että se jaksaa jakaa virtaa tuolle interfacelle. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Entä onko sulla interfacessa virtalähde, vai ottaako se usbin kautta virran? Käsittelemme tilaukset normaalisti arkisinkun maksu on suoritettu. Voit perua luvan koska tahansa.

MacBook Air (M1, ) – Universal Serial Bus-C – Virta ja kaapelit – Macin lisävarusteet – Apple (FI)

Näytön kautta voi kytkeä näppäimistöä, hiirtä jne. Viesti Kirjoittaja Thoth » Tilaa myymälään. Belkin Lightning to 3. Suodata tuotteita.