Macbook Pro 2021 Touch Bar

Kun tarvitset Mac-kannettavaasi kaikkien aikojen kovinta suoritus­kykyä, valitse M1 Max. Esc näkyy vasemmalla, vaikka muut Touch Barin työkalut muuttuisivat. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­­ohjain­­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 5 striimiä 8K-videota. Valitse uusi MacBook Prosi. Siirry saumattomasti Touch Barin, näppäimistön ja ohjauslevyn välillä. Mietitkö vielä? Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Media Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota.

MacBook Pron Touch Barin käyttäminen

MacBook Pron yhteis­muisti sallii sinun käyttää jopa 64 Gt muistia grafiikka­toimintoihin, mikä on uskomaton määrä kannet­tavalle tieto­koneelle. Todellinen alustettu kapasiteetti pienempi. Esc-painikkeen käyttäminen: Esc-painike on yleensä Touch Barin vasemmassa päässä, samassa paikassa, jossa esc-näppäin on perinteisissä näppäimistöissä. On usein helpompaa suorittaa tehtävä tai käyttää asetusta napauttamalla Touch Baria kuin klikkaamalla tai valitsemalla kohteita näytöllä. M1 Pro tarjoaa mullistavaa suoritus­kykyä ja vaikut­tavaa akunkestoa. Soita

macbook pro 2021 touch bar

Vertaile Mac-malleja

Valitse haluamasi emoji napauttamalla. Siinä on jopa 10 prosessori­­ydintä, jopa 16 näytön­ohjain­­ydintä, ytiminen Neural Engine ja tehokas Massamedia Engine, joka voi toistaa jopa 4 striimiä 8K-videota. Esc näkyy vasemmalla, vaikka muut Touch Barin työkalut muuttuisivat. Valitse uusi MacBook Prosi. Ostamassa yritykselle? Kun olet valmis, napauta tai jätä Control Strip avoimeksi, jotta painikkeet ovat edelleen saatavilla. Lisää tämä tuote listalle ja palaa siihen helposti myöhemmin.

cb 500cc

Osta MacBook Pro – Apple (FI)

Muistia voidaan valita jopa 24 Gt 8 Gt enemmän verrattuna M1:eenjolloin moni­ajo on sujuvampaa ja suurten tiedostojen käsittely helpompaa. Siirry saumattomasti Touch Barin, näppäimistön ja ohjauslevyn välillä. M1 Pro tarjoaa mullistavaa suoritus­kykyä ja vaikut­tavaa akunkestoa. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritettyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Pron likimääräisen suorituskyvyn. MacBook Pron yhteis­muisti sallii sinun käyttää jopa 64 Gt muistia grafiikka­toimintoihin, mikä on uskomaton määrä macbook pro 2021 touch bar tieto­koneelle. Valitse haluamasi emoji napauttamalla.

Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Napauttaminen kirjoittamisen sijaan: Apeissa, joissa kirjoitetaan tekstiä, kuten Muistiinpanot, Viestit, TeXturi ja Mail, Touch Bar voi näyttää aikaa säästäviä kirjoitusehdotuksia, eli sanoja ja emojeita, joita voit lisätä napauttamalla. Valitse haluamasi emoji napauttamalla. Sen 8-ytimisen prosessorin ansiosta voit hoidella ripeästi päivittäiset tehtävät, kuten dokumenttien ja esitysten luomisen, tai tarttua vaativampiin työn­kulkuihin, kuten Xcodella kehittämiseen tai raitojen miksaamiseen Logic Prolla. Final Cut Pro