Macbook Pro M1 17

MacBook Pro -design on uudistunut ensi kerran sitten vuodennäytöissä on ensi kertaa Maceissa mini-LED-taustavaloteknologia sekä hertsin macbook pro m1 17, kamera on nyt tarkkuudeltaan p-tasoa ja liitäntävalikoima on edeltäjiä monipuolisempi. Se tarjoaa myös vaikuttavaa vauhtia ja suorituskykyä, jotka huomaat käynnistäessäsi Macin, avatessasi appeja tai selatessasi kuvia. Lue mitä mahdollisista iPhone 14 -malleista puhutaan. Apple Macbook-kannettavat Valinta eri Apple MacBook -mallien kesken voi olla haastavaa — kaikki MacBookit ovat loistavasti suunniteltuja, premium-designilla tulevia käyttäjäystävällisiä tehopakkauksia. Hyväksy vielä toimitus- palauttaminen- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Kun tarvitset Mac-kannettavaasi kaikkien aikojen kovinta suoritus­­kykyä, valitse M1 Max. Äänijärjestelmä tukee Macbook pro m1 17 Atmos -tilaääntä, joka saa aikaan koko huoneen täyttävän upean kolmiulotteisen äänimaailman — kuten leffateattereissa. Valitse oma Applen kannettava tietokoneesi Tectorilta! Katso myös pelikannettavatpelitietokoneet sekä Chromebook -kannettavat. Apple on julkistanut uudet huippuluokan kannettavat MacBook Pro -tietokoneensa 14 ja 16 tuuman näytöillä ja varustettuna tehokkailla uusilla M1 Pro ja M1 Max -suoritinpiireillä. Uuden sukupolven MacBook Air -malleissa on silmille miellyttävällä True Tone -tekniikalla varustettu Retina-näyttö, jopa 11 tuntia kestävä akku sekä uusi Magic Keyboard -näppäimistö. Räätälöidyillä tuotteilla ei OLE palautusoikeutta.

macbook pro m1 17

Vertaile Mac-malleja

Tilausta ei voi peruuttaa kun se on otettu käsittelyyn. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Kolme studiotason mikrofonia Stereo­kaiut­timet ja tilaääni. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Applen mukaan 30 watin virrankulutuksella MacBook Pron M1 Pro ja M1 Max tarjoavat 1,7-kertaisen CPU-suorituskyvyn verrattuna kilpailevaan 8-ytimiseen kannettavan tietokoneen suorittimeen. Jopa 21 tunnin akunkesto 5.

kuurapods sport pro

Apple MacBook Pro 14” M1 Pro () 1 Tt Tähtiharmaa | Telia

Jopa 21 tunnin akunkesto 5. MacBook Pron yhteis­muisti sallii sinun käyttää jopa 64 Gt muistia grafiikka­toimintoihin, mikä on uskomaton määrä kannet­tavalle tieto­koneelle. Macbook pro m1 17 minut. Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti, mutta mahdollinen tuotteiden siirtäminen eri myymälöiden varastojen välillä noutoa tai toimitusta varten voi viedä arkipäivää ennen kuin tilaus on valmis noudettavaksi tai toimitettavaksi. Kaiuttimet tukevat myös tilaäänitoistoa toistettaessa musiikkia tai videota Dolby Atmosilla. Hyödyllistä Omat sivut Maksutavat ja -ehdot Rekisteriseloste Tilausseuranta Toimitus- palautus- ja peruutusehdot Toimitustavat.

MacBook Pro – Apple (FI)

Kättä pidempää opettajille ja oppilaille, jotka vievät maailmaa eteenpäin. Tutustu myös MacBook-tarvikkeisiin , hiiriin sekä tietokonelaukkuihin. Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV. MacBook Pro:n kuuden kaiuttimen äänijärjestelmä tärinän vaimentavilla bassokaiuttimilla saavat aikaan tilan täyttävän äänen. Kokemuksia: Applen uusi MacBook Pro on varustettu erinomaisella näytöllä ja on mykistävän nopea — ero tuntuu Osana uutta designia ovat pienemmät näytönreunukset, mikä on samalla tarkoittanut näytön yläreunassa lovea etukameralle. Paineherkkyys, multi-touch -touchpadnäppäimistö, Multi-Touch Gesture Recognition, ympäröivän valon tunnistin, force click, Touch ID -anturi.