Mack Duplo

Tuotteet myydään käytettyinä, niille ei anneta takuuta eikä palautusoikeutta. Mukana kasausohjeet ja alkuperäinen laatikko. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Mack duplo lisää näistä tarkoituksista. Tuote voidaan toimittaa seuraavilla toimitustavoilla. Riennä pelastustoimiin tällä suomalaisella todentuntuisella paloautolla, jossa on myös ääni- ja valotoimintoja. Saat lelun mukana myös salaisen koodin, jonka avulla pääset leikkimään hahmon kanssa myös digitaalisessa pelissä.

Lelut ja pelit

Kimalteleva Barbie Dreamtopia -merenneitonukke kauniilla evällä. Manage consent. Lempivärini on vaaleanpunainen — entä sinun? Toiminnallisuus Toiminnallisuus Mack duplo aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän mack duplo sähköisen viestintäverkon kautta. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.

mack duplo

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös…

Toimitusajat vaihtelevat alueittain 2—3 arkipäivän välillä ja jakelu toteutetaan 9—21 välillä. Go to Top. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Kun kaipaat uutta rakennushaastetta, voit rakentaa osista tunnetun MACK LR -roska-auton, jossa on paljon aitoja yksityiskohtia. Jokaisella Lumo -hahmolla on oma nimi, luonne sekä nimipäivä. Jos kuitenkin sattuu niin että joku osa puuttuu, otatko yhteyttä. Tiedän, että meistä tulee ystävät!

ford mustang 350 gt

[ DUPLO Ohjekirja ] Cars – Mack’s Road Trip –

Hänen voimiaan koetellaan, ja hän saa selville, kuka hän todella on. Konepellin alta löytyy kuusisylinterinen rivimoottori, jossa on liikkuvat männät ja pyörivä jäähdyttimen puhallin. Hot Wheels -monsteriautot rymistelevät vastustajansa yli ylisuurilla rungoillaan ja jättimäisillä renkaillaan. Ikäsuositus 11 — 16v. Voit ohjata auton paikoilleen, laskea tukijalat, avata ja lukita uloketukijalat ja käyttää synkronisoituja nostovarsia kontin siirtämiseksi irrotettavaan perävaunuun. Vedenneidot inspiroivat merielämään liittyviin leikkeihin. Kun kaipaat uutta mack duplo, voit rakentaa osista tunnetun MACK LR -roska-auton, jossa on paljon mack duplo yksityiskohtia.

LEGO Technic Mack Anthem – Lelut24

Saatavuus: heti Toimitus : 1—2 arkipäivässä. Close product quick view ×. Ota yhteyttä — autamme mielellämme. Jokaisella Lumo -hahmolla on oma nimi, luonne sekä nimipäivä. Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös…. Ota yhteyttä Lelufantti.