Makia Tikkitakki

Checkout Finland Oy ostaa makia tikkitakki ja tilittää sen kauppiaalle. Tyylillisesti paitatakki sopii hyvin niin housujen kuin mekonkin kanssa, ja talvella sitä voi käyttää sisällä neuletakin tai jakun asemasta. Lähetä viesti. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja. Palauttaminen on asiakkaalle kulutonta. Kekäleen valikoima on laaja, mutta tarkkaan harkittu.

Bombertakki Makia, koko L

Löydät meiltä tekniset takit ulkoiluun, treeniin, juoksuun makia tikkitakki muihin urheilulajeihin. Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme ja ilmoita postissa, että kyseessä on asiakaspalautus. Kyllä 19 kpl. Palautusosoite: Tiirinkosken Tehdas Haantie 5, Hämeenlinna Kun olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ilmoita siitä meille joko sähköpostitse info tiirinkoskentehdas. Ilmoittaja on makia tikkitakki telemarkkinoinnin. Saat laskun sähköpostiisi. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla.

makia tikkitakki

Posts navigation

Your session is about to timeout due to inactivity. Rajaa Rajaa Paina enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset jalosteet Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info tiirinkoskentehdas. Kuitin tilaaminen on asiakkaan vastuulla. Väljä, nilkkamittainen untuvatakki on Viitaniemen mukaan helppoudessaan voittamaton — sen voi pukea minkä tahansa asun päälle, jos kiire yllättää. Näitä haetaan nyt:.

hasbro trivial pursuit classic edition

Bombertakki Makia – Miehet | Rekki

Näitä haetaan nyt:. Kevään, kesän ja syksyn keleihin hyviä vaihtoehtoja ovat bleiserit ja liivit. Näytä vertailu. Nostaa ilmoituksen 4 viikon ajan kerran viikossa listan kärkeen. Makia tikkitakki on etulistan alla vetoketjukiinnitys ja läppätaskuissa painonapit. Toimitusaika Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kolmesta- seitsemään arkipäivää.

Naisten takit | elektroninen kauppa

Naisten takkivalikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja sekä urheiluun, vapaa-aikaan että juhlavampiin tilaisuuksiin. Voit perua luvan koska tahansa. Suuresta valikoimastamme löydät korkealaatuiset miesten takit , naisten takit ja lasten takit aina sesongin tyylikkäimmissä väreissä ja malleissa. Myyjän muita ilmoituksia. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Viestisi on lähetetty! Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info tiirinkoskentehdas.