Makita 2811

Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. Pyyntöäsi käsitellään. Luo uusi makita 2811 Sulje. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Makita Akut ja laturit — laitteet.

Makita HR2811FT poravasara SDS-Plus, 800W, bet. 28mm, 3,6kg, 2,9J, vaihtoist. ja LED-valo

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Makita Makita 2811 3,6V. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Kysy lisää tuotteesta. Siirry tilaamaan. Makita HRFT, poravasara osastosta Porakoneet ja ruuvinvääntimet nyt edullisimmin kaupasta Proshop hintaan ,00 euroa.

makita 2811

Suosittelemme

Käyttöehdot Palaute. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Makita Metallintyöstökoneet. SDS-Plus poranterät 2-leikkuset. Päivitetty Katso kaikki kuvat

paras istuinalusta

Makita HRFT poravasara SDS-Plus W vaihtoistukka LED, 3,6kg

Käyttöehdot Palaute. Hiomakoneet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Makita Akkukoneet 3,6V. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Halvin hinta ilman toimituskuluja. Iskuporaus, poraus ilman iskua ja piikkaustoiminto Kädensijan kumipinnoite takaa tukevan työskentelyotteen.

Makita HRFT poravasara, hinta €

Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Makita takuuasiat. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Tärinävaimennettu apukahva. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Kysy lisää tuotteesta.