Marimekko Ale Astiat

Unikko -lautanen, beige-valkoinen Ø 25 cm. Kuvaaminen Puuvillasta valmistetussa pannulapussa on toppaus sekä lenkki ripustamista varten. Marimekko, Oiva Leikko muki 2,5 dl. Oiva lautanen valkoinen 20 cm. Setissä on neljä lasinalusta. Marimekko, Oiva Unikko lautanen 25 cm beige valkoinen.

Marimekko Keittiö

Sarjaan kuuluu myös jalallisia laseja ja tarjoiluastioita. Eri astiasarjat ovat myös helposti yhdisteltävissä keskenään. Räsymatto muki 40 cl musta-valkoinen. Purkissa on korkkikansi, jossa on Marimekon logo sisäpuolella. Kuvaaminen Iso Oiva-muki on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta.

marimekko ale astiat

Sisältölaatikko

Verkkokaupassamme voit maksaa myös osamaksulla. Sukat Makkaralla viinilasi kirkas. Suosittuja merkkituotteita kategoriassa Astiat. Näytä tuote » Varastossa: 16 kpl. Unikko teekannu punainen-valkoinen. Elokuun Varjot -lautanen Ø 20 cm Terra-vihreä.

selälle hyvä sänky

Marimekko Ale – Keittiökauppafi

Tyhjennä kaikki. Unikko lautanen 12×15 cm Musta-valkoinen. Valmistusmaata ja kumppaneita valitessaan Marimekko kiinnittää huomiota tuotanto-olosuhteisiin ja marimekko ale astiat tuotantoketjun vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen. Marimekon astiavalikoimastamme löydät mm. Pieni Unikko. Räsymatto-kuosi kuvittaa viiden desin Siirtolapuutarha-kulhoa, josta voi tarjoilla ja nauttia vaikka mitä: keittoa, puuroa, jäätelöä, karkkia. Rajaa hakua.

Marimekko Astiat

Klassiset kuosit, ihanan herkullisilla väreillä sopivat käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin. Oiva muki on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. Siirtolapuutarha aluslautanen 8,5 cm musta-valkoinen. Omat sivut. Anu Penttisen suunnittelemat Sukat makkaralla -lasiastiat ovat luonteeltaan mutkattomia ja muodoltaan mutkallisia itsevarmoja yksilöitä, jotka suosittelevat asennoitumaan elämään siten, että joka päivä on juhlapäivä ja iloisen kattauksen arvoinen. Näyttävä kuviomaailma ilmentää säiden ja vuodenaikojen vaihtelun koko komeutta