Masku Smart Säätöpöytä

Mikäli käsittelet työssäsi paljon papereita, on niille hyvä olla myös työpöydän yhteydessä oma paikkansa. Pelikäyttöön soveltuvan tietokonepöydän on hyvä olla hieman kookkaampi, jotta suuret näytöt mahtuvat pöydän päälle optimaalisesti. Etusivu Valmistajat Rintaluoma. Myös erillinen johtokouru saattaa olla käytännöllinen hankinta tietokonepöydän yhteyteen. Toimistokalustevalikoimastamme löydät kätevät laatikostot ja hyllyt sekä työpisteet konttoriin. Huolehdi siis hyvästä työskentelyasennosta ja viihtyisän ympäristön luomisesta, jolloin työskentely on mukavaa masku smart säätöpöytä tuottavaa.

Säädettävä työpöytä pitää huolen ergonomiasta

Siksi onkin hienoa, että säädettävä työpöytä mahdollistaa päätetyöskentelyn myös seisoma-asennossa. Oman metsän viljelyllä Rintaluoma pitää huolen hiilinielujen säilymisestä ja kompensoi huonekaluihin käytetyn puumateriaalin. Tehtaan katolla sijaitsevien satojen aurinkopaneelien keräämällä energiamäärällä valmistetaan tuhansia huonekaluja. Säätöpöytä eli sähköpöytä työhuoneessa mahdollistaa työskentelyn myös ergonomisesti seisten. Valikoimastamme löydät monenlaiset työpöydät, kuten sähköpöydät, kulmapöydät ja eri sävyiset työpöydät laatikoilla ja kaapeilla. Meiltä löydät kaiken mitä kotikonttoriisi tarvitset; työtuolit, säädettävät pöydät, masku smart säätöpöytä, pelipöydät ja toimistopöydät.

masku smart säätöpöytä

Masku somessa

Työpöydän valinta kannattaa tehdä ergonomia edellä, mutta myös pöydän ulkonäöllä on merkitystä. Toimitamme varastotuotteet arkipäivässä suoraan kotiovelle saakka. Säädettävän tietokonepöydän päälle asettelet läppärin tai isommankin näytön sopivasti katseen korkeudelle, kun haluat työskennellä seisten. Meiltä löydät myös mukavat sohvat ja nojatuolit, joissa voit tarpeen tullen pitää kokouksia myös kotisi rauhassa. Monet toimistoon sopivista kalusteista ovat nopean toimituksen tuotteita, jolloin pääset pian uuden työpisteesi ääreen! Monipuolisesta työtuolivalikoimastamme löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Kotikonttorit yleistyvät entisestään, ja on ensiarvoisen tärkeää, että ergonomia on kunnossa — siksi kannattaakin panostaa kunnollisiin työtuoleihin, työpöytiin ja muihin konttorin kalusteisiin.

manfrotto mt190xpro3 aluminum tripod

Mukavasti etätöissä / Teemat / Jalosteet /

Mikäli työpöytä on kovassa käytössä, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota materiaalivalintoihin. Monipuolinen työpöytä mahdollistaa monenlaisen toiminnan joko työhuoneessa tai muualla kodissa. Meiltä löydät myös mukavat sohvat ja nojatuolit, joissa voit tarpeen tullen pitää kokouksia myös kotisi rauhassa. Kapea säätöpöytä on masku smart säätöpöytä sijoittaa esimerkiksi seinän viereen tai avonaisempaan tilaan. Panosta viihtyvyyteen ja tuplaa tehokkuus! Toimistopöydät löydät Maskusta puisina, metallisina, lasisina tai kulutusta kestävästä muovista valmistettuina. Työtila on hyvä rajata erilliseksi tilakseen, koska silloin työasiat eivät seuraa rentoutumiseen tarkoitetulle kotisohvalle.

Rintaluoma / Valmistajat /

Henkilökunnan työergonomiaan satsaus kannattaa aina ja lisää työhyvinvointia merkittävästi. Löydät meiltä myös kookkaat tietokonepöydät, joihin mahtuu kätevästi iso pöytäkone näyttöineen. Laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät ja käytännölliset kalusteet kotikonttoriisi ja kaikille kotona töitä tai opiskeluja harjoittaville. Asennon vaihtelu virkistää ja tuo uutta draivia työntekoon! Kun työasentosi on ergonominen ja mukava, pääset keskittymään työhösi täydellä teholla. Työtuolien monipuolisesta valikoimasta löydät paljon edullisia tuoleja erilaisilla säädöillä, väreillä, nahalla ja kankaalla. Valikoimastamme löydät ergonomiset työtuolit, kuten satulatuolit ja tietokonetuolit.