Matebook 14 2020 Huawei

Töpselipaikan on tällöin syytä olla kirjaimellisestikin lähellä, sillä läppärin mukana tuleva 65 W:n USB-C-kaapeli ei Object Linking and Embedding erityisen pitkä eikä tehokas. Ongelman saa onneksi kierrettyä lataamalla akun ennen käyttöä tai vaikkapa lounastauon aikana. Varaosan hinta. Uusi tekoäly voi estää salakuuntelun. Tiedot ovat peräisin Huawei-laboratorioista. MateBook 14 jatkaa edeltäjiensä viitoittamaa tietä vahvistamalla ja uudistamalla hyväksi todettuja kannettavia matebook 14 2020 huawei. Latauslaite on kiitettävän pienikokoinen, ja painaakin vain grammaa.

HUAWEI MateBook 14

AMD on kuitenkin, erityisesti viimeisen vuoden parin aikana, kirinyt työpöytäratkaisuissa kiinni Inteliä, mutta suosiossa mobiilipuoli on vielä selkeällä takamatkalla. Puhelimessa on oltava myös NFC-ominaisuudet. Viimeksi mainittu tosin lähinnä kotisohvalta katsottuna ja analysoituna. Image 1 of Suositut jalosteet. Helppo tiedostojen siirtäminen.

matebook 14 2020 huawei

Hintavertailu

Testikannettavan näyttö osoittautui ihan miellyttäväksi tuttavuudeksi. Tuuletinääni on usein kohtuuttoman kova, on sitten kyseessä reippaampi rasitus tai akun lataaminen käytön aikana. Pinta on sopivan liukas, tarkkuus hyvä ja kooltaan se on riittävä. Tiedot tulevat Huawei-laboratorioista. Uusi tekoäly voi estää salakuuntelun.

michlers gin

Arvostelussa Huawei MateBook 14 () | TechRadar

Huawei on vakiinnuttanut viimeisten vuosien aikana asemansa parhaiden Ultrabook-läppäreiden valmistajien joukossa. Mitään läheisyysanturia tai vastaavaa ei OLE, joten valot sammuvat tämän tästä, viiveen ollessa reilun kymmenen sekunnin luokkaa. Pyyhkäise kolmella matebook 14 2020 huawei 5 ottaaksesi ruutukaappauksen tai tallenna vain tietyt kohdat näytöltä piirtämällä muotoja 6. Hyötykäyttöön tilanne on aivan toinen, siihen tämän kannettavan pellin alla on potkua suorastaan mukavasti. Hintaa tällä malliston yläpäätä edustavalla kannettavalla on euroa. MateBook 14 tekee vaikutuksen jo pakettia avatessa.

Tässä on viikonlopun halvin Huawei MateBook 14 () | TechRadar

Pysy virrassa Saavuta enemmän kannettavalla, joka on käyttövalmis koko päivän. Koti Kritiikit Pientietokoneet. Pohjaan sijoitetut kaksiwattiset kaiuttimet toimivat kannettavan ollessa pöydällä ihan kohtuullisesti. Yksi painallus ja olet valmis aloittamaan. Todellinen lähtö vaihtelee laitteesta riippuen. Mikäli videopalaverit täyttävät kalenterisi äärimmilleen, webkameran sijainti tuottaa päänvaivaa. Jos etsit itsellesi sitten erinomaista kannettavaa tietokonetta, Huawei MateBook 14 tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon.