Michelin Latitude Tour Hp

Tilauksesi tuotteet voidaan toimittaa seuraavilla toimitustavoilla. Jos tuote on palautettu muuttuneena tai vahingoittuneena, mutta kuitenkin myyntikuntoisena, hyvitämme kauppasumman josta on vähennetty mahdollinen michelin latitude tour hp. Note: Toimitamme ainoastaan renkaan, jos kuvassa on vanne, se on siinä kuvitustarkoituksessa. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Testauksen kohteena on kolme eri osa-aluetta: vierintävastus, märkäpito sekä vierintämelu, jota rengas päästää liikenteessä.

Michelin Latitude Tour Hp kesärenkaat

Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo michelin latitude tour hp. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Tietosuoja Tilauksen yhteydessä annat suostumuksesi sille, että tallennamme tietosi ja käytämme kerättyjä tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti sekä tarjota sinulle haluamiasi palveluita. RMX ei OLE vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista. Tuotteiden vaihtaminen Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen esimerkiksi toiseen väriin tai kokoon, palauta aiemmin tilaamasi tuote ohjeidemme mukaisesti ja tee uusi tilaus verkkokaupassamme.

michelin latitude tour hp

Soveltuuko tämä rengas ajoneuvoosi?

Kuljetusvauriot Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa haluamme, että otat meihin pikimmiten yhteyttä. Emme vastaa kirjoitusvirheistä sivuillamme. StabiliGrip-teknologiassa lamellien määrä on suurempi parempi pito , mikä lisää kulutuspinnan jäykkyyttä ja vakautta parempi ohjaustarkkuus. Michelin — viemme sinut pidemmälle. StabiliGrip-teknologiassa lamellien määrä on suurempi parempi pito mikä lisää kulutuspinnan jäykkyyttä ja vakautta parempi ohjauskäytös. Resurs Bank yleiset ehdot Toimituslausekkeet 1.

pipo lindex

Michelin LATITUDE TOUR HP alkaen ,62 € |

Tuotteiden hinnat voivat maailman markkinahintojen ja raaka-ainekustannusten vuoksi jopa päivittäin. Etusivu Yhteystiedot Tilaus- ja toimituslausekkeet Usein kysyttyä Tietoa meistä Maksutavat Toimitustavat 30 päivän palautusoikeus. Rengasvalmistajat ovat michelin latitude tour hp, että erilaisten instituutioiden ja lehtien suorittamat testit ovat edelleen tärkeä tietolähde loppukäyttäjälle. Palautusoikeus a Tilauksella on 30 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske suoraan rengas- ja vannepaketteja, joissa autonrenkaat on asennettu vanteille asiakkaan toivomuksesta.

Michelin Latitude Tour HP

Toimituskustannukset suomen sisäisissä toimituksissa näkyvät tilausta päätettäessä. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kaksi kuukautta, on sekä RMX:llä että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Takuu Takuutapauksissa noudatamme tuotteen toimittajan takuupolitiikkaa. Kestävää hallintaa SUV-autolle, tiellä kuin tiellä.