Microsoft Usb Hdmi

Pyydä tukea. June 6 Laajennettu takuu. Saatavissa Logitech Sync -käyttäjille. Tästä johtuen osa vanhemmista tietokoneista ja selaimista eivät toimi palvelun kanssa. Tuotteet Tietokoneet Kannettavat.

Lenovo Universal USB 3.0 to VGA/HDMI Adapter

Flexible Stand Bends, folds and shapes for the best angle on laptop screens, flat panels, and traditional monitors. Lisää ostoskoriin. Älytelevisioiden selaimet HappyDance Online ja HappyDance Live-palvelu ei OLE tuettu älytelevisioihin ladattavissa selaimissa applikaatioissa. Yhdistä Swytch-keskitin kokoustilan laitteistoon ja aseta Swytch-liitin paikkaan, josta siihen ulottaa microsoft USB hdmi. Laajennetun takuun ostaminen Ehtojen mukaisesti. Ota yhteyttä Etkö vieläkään OLE saanut vastausta?

microsoft usb hdmi

Halvin hinta:

Keskikokoiset ja suuret tilat. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Rekisteröi tuote. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Ennen kuin aloitat, varmista, että olet asentanut laitteeseen kaikki uusimmat Windows-päivitykset.

samsung 43nu7022

Targus Universal Serial Bus-C Single Video 4K HDMI/VGA | Telia

Korjaa tämä aina aina mukana toimitetulla laturilla ja kaapelilla ja varmista, että liität laturin tietokoneen USB-C-latausporttiin. Kirjaudu sisään Uusi asiakas? Sulje ikkuna. ClearFrame Technology Delivers smooth, detailed video, even in low microsoft USB hdmi conditions. OLE hyvä ja odota Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Logitech Select.

Logitech Swytch

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. Sulje ikkuna. Arvioitu saapumisaika Ammattilaisten arvostelut: 17 arvostelua. Laajennettu takuu. Tekniset tiedot:. Mode-laitteet tai dongit on liitetty tietokoneeseen tai puhelimeen.